Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βουλιαγμενη

Στον ΝΟ Βουλιαγμένης μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Η συζήτηση για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ήρθε και στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με την παρουσία του υποψηφίου για την αρχηγία, Σταύρου Θεοδωράκη, την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα στη Βουλιαγμένη.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το παλιό στέλεχος του ΝΟΒ, Πάνος Ιωαννίδης, παρευρέθηκε φυσικά ο βουλευτής Αττικής με το Ποτάμι και πρωταθλητής του ΝΟΒ, Γιώργος Μαυρωτάς, αλλά και τα στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Σταύρο Θεοδωράκη, Γιάννης Μεϊμάρογλου και Παναγιώτης Καρκατσούλης, οι οποίοι και άνοιξαν τη συζήτηση με κάποιες εισαγωγικές παρεμβάσεις.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ήταν άνετος και φιλικός, με τη συζήτηση να κυλά πολύ ανοιχτά, αφού δεχόταν συχνά ερωτήσεις και παρεμβάσεις από το ακροατήριο που έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον και γέμισε σχεδόν την κλειστή αίθουσα του εστιατορίου “Όμιλος”.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε την εκτίμηση ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν το 2019 και όχι νωρίτερα, ενώ υπέθεσε ότι βασικό επιχείρημα του Αλέξη Τσίπρα στην ερχόμενη προεκλογική περίοδο θα είναι ότι το υπουργικό συμβούλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ταυτίζεται σχεδόν με αυτό του Αντώνη Σαμαρά, το οποίο και απέρριψε η λαϊκή ψήφος.

“Χρειάζεται να δώσουμε μια λύση που δεν θα αναφέρεται στο παρελθόν”, είπε με νόημα και τόνισε ότι η δική του υποψηφιότητα για τον υπό σύσταση πολιτικό φορέα θα δώσει το στίγμα της “ανανέωσης και της ωριμότητας”.

Επιπλέον, κάλεσε τους παρευρισκόμενους “να οδηγήσουμε την προοδευτική παράταξη σε μια πιο τολμηρή πρόταση και σε νίκες”, δηλώνοντας ότι στόχος του για τις επόμενες εκλογές είναι το 15%.

Αναλύοντας την πολιτική του πρόταση, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι οι παρεμβάσεις στο δημόσιο τομέα “ώστε να σταματήσει ο κομματικός εναγκαλισμός του κράτους” και δεύτερη προτεραιότητα η νέα γενιά και η απασχόληση των νέων.

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι η επιθυμητή συμμετοχή στις εκλογές του νέου φορέα, ώστε να μη δημιουργήσει το αποτέλεσμα αμφισβητήσεις, ανέρχεται σε 200.000 φίλους και μέλη.

(Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παλμός Γλυφάδας, 14 Οκτωβρίου 2017)

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement