Αρνείται να μειώσει τα δημοτικά τέλη στο Ασκληπιείο Βούλας ο Δήμαρχος

Αρνείται να μειώσει τα δημοτικά τέλη στο Ασκληπιείο Βούλας ο Δήμαρχος

Αρνητικός και ιδιαίτερα επιθετικός ήταν ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στην πρόταση που κατατέθηκε για μείωση των δημοτικών τελών που καταβάλλει το Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας.

Την πρόταση κατέθεσε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6 Νοεμβρίου ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών, Θάνος Ματόπουλος, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης πολιτικής για τη στήριξη των δομών κοινωνικής πρόνοιας της περιοχής.

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης απέρριψε με “πολιτική προσέγγιση” όπως είπε την πρόταση, επιτιθέμενος στο νοσοκομείο της Βούλας, για το οποίο όπως υπογράμμισε, ο Δήμος πληρώνει περισσότερα χρήματα από όσα εισπράττει.

“Οι δαπάνες του Δήμου για την καθαριότητα του νοσοκομείου είναι διπλάσιες από όσα ο Δήμος εισπράττει ως τέλη, περίπου 200.000 ευρώ τον χρόνο”, είπε συγκεκριμένα. “Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να γίνουμε χορηγοί του κρατικού προϋπολογισμού” πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι τα νοσοκομεία καλύπτουν τις ανάγκες τους από το υπουργείο Υγείας και ότι το κράτος χρωστάει στους Δήμους πόρους…

(Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παλμός Γλυφάδας, 11 Νοεμβρίου 2017)