Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοτική Συγκοινωνία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το 2016;

Μια …συγκρατημένη εξαγγελία έκανε χτες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Όπως τόνισε μιλώντας για τον Προϋπολογισμό του 2016, προβλέπεται ποσό 200.000 ευρώ για την “πιλοτική εφαρμογή δημοτικής συγκοινωνίας” επί 5 ή 6 μήνες.

Ο δήμαρχος χαρακτήρισε τη δημοτική συγκοινωνία “ακριβό παιχνίδι” και σημείωσε ότι ειδικά για το Δήμο των 3Β, που έχει μεγάλη έκταση, η εισαγωγή της έχει επιπλέον κόστος, σε σύγκριση με δήμους όπως η Γλυφάδα.

Η σχετική μελέτη θα παραδοθεί στον Δήμο μέσα στον Δεκέμβριο, όμως σύμφωνα με τα στοιχεία της που παρουσίασε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο κύκλος της διαδρομής θα είναι 28 χιλιόμετρα, συνδέοντας τις τρεις πόλεις μεταξύ τους και θα διαρκεί πάνω από μία ώρα.

Τα δρομολόγια θα ξεκινούν από τις 6.30 π.μ. ως τις 10 μ.μ. εκτός Κυριακής και ενδέχεται να υπάρχει ένα συμβολικό εισιτήριο.

Βέβαια, η κρίσιμη παράμετρος που ενδιαφέρει τους δημότες είναι η σύνδεση της δημοτικής συγκοινωνίας με το σταθμό μετρό του Ελληνικού, κάτι που δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια…

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement