Και με τη ...βούλα αποδεκτή η δωρεά του ΣΑΑΚ στον Δήμο 3Β

Και με τη …βούλα αποδεκτή η δωρεά του ΣΑΑΚ στον Δήμο 3Β

Αποδέχτηκε τη δωρεά της οικοπεδικής έκτασης του παλαιού λατομείου, που εβρίσκεται εντός του Ο.Τ. 110 της Δημοτικής Ενότητας Βούλας, από το Συνεταιρισμό Αποκαταστάσεως Ακτημόνων Καλλιεργητών (Σ.Α.Α.Κ.) Αγ. Νικολάου Βάρης ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επισήμως.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου που έγινε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 έλαβε ομόφωνη απόφαση, απόντων των Σπύρου Πανά και Δημήτρη Δαβάκη, εξουσιοδοτώντας τον δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, “να επιμεληθεί της διαδικασίας μεταβίβασης του ακινήτου υπογράφων κάθε αναγκαίο προς τούτο έγγραφο”.

tspg

Σκοπός της δωρεάς είναι να ανεγερθεί στο σημείο το 3ο Γυμνάσιο Λύκειο της Βούλας, που σύμφωνα με την επιθυμία των δωρητών θα ονομαστεί “Μικρά Ασία”.

Δείτε εδώ όλη την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με το έγγραφο του ΔΣ του ΣΑΑΚ.

Το θέμα της δωρεάς σχολιάστηκε έντονα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όταν σύμβουλοι τόσο της πλειοψηφούσας παράταξης όσο και της αντιπολίτευσης εξέφρασαν αντιρρήσεις ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς της έκτασης που δωρίστηκε.

Δείτε το σχετικό διάλογο στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταξύ των Ηλέκτρας Τσιριγώτη, Δημοσθένη Δόγκα, Δημήτρη Κιούκη και Γρηγόρη Κωνσταντέλλου: