Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Αδικεί τη Βουλιαγμένη η ισοπαλία με ΟΣΦΠ

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός και ΝΟ Βουλιαγμένης έμειναν στο ισόπαλο 10-10 για την 5η Αγωνιστική της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Οι “ερυθρόλευκες” κατάφεραν να μη χάσουν τον αγώνα, ο οποίος δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον (ο Ολυμπιακός μόνο με θαύμα θα έχανε την πρώτη θέση από τη σίγουρα δεύτερη ομάδα του ΝΟΒ), παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν με δύο γκολ πίσω στο σκορ (8-10) δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για την ομάδα των νοτίων προαστίων, που στη λήξη της πρώτης περιόδου βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, διαφορά που δεν μπόρεσε να ανατρέψει μέχρι το ημίχρονο (5-3). Στη συνέχεια όμως οι γυναίκες της Βουλιαγμένης απέδειξαν ότι είναι ομάδα με χαρακτήρα, ανεβάζοντας το ρυθμό του αγώνα με τις ερυθρόλευκες να μην μπορούν να ακολουθήσουν! Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου «έτρεξαν» ένα πολυ δυνατό σερί 4-0 από το τέλος της τρίτης έως και τα μέσα της τέταρτης περιόδου, με το οποίο μετέτρεψαν το εις βάρος τους 8-6, σε 10-8 υπέρ τους. Όμως, εκεί η Τζούλια Έμολο με δύο δικά της γκολ, χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της, ισοφαρίζοντας σε 10-10 με μόλις 0:13 να απομένουν για τη λήξη της αναμέτρησης.

Πλέον οι δύο ομάδες, πιθανότατα θα βρεθούν στους τελικούς των πλέι οφ, όπου αναμένονται ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στοιχεία από sport24

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-10

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-3, 3-4, 2-3

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Ελευθεριάδου 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Μ. Πλευρίτου 1, Έμολο 3, Β. Πλευρίτου 1, Σμιτ 1

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 1, Ο’ Ντόνελ 2, Πρωτοπαπά 2, Ξενάκη 1, Διαμαντοπούλου 2

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement