Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Ενστάσεις κατοίκων της Βούλας εξετάζει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο

Άλλη μια φορτισμένη συνεδρίαση αναμένεται να έχει το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 ξεκινώντας από τις 8 μ.μ.

Στη μεγάλη ημερήσια διάταξη των 38 θεμάτων ξεχωρίζει η συζήτηση για τις ενστάσεις κατοίκων της Βούλας επί παλαιότερων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, θα συζητηθούν πρώτα 9 ενστάσεις κατοίκων που διαμένουν στη λεωφόρο Βασιλέως Παύλου στη Βούλα για την απόφαση που ελήφθη ως προς τη ρυμοτομία και διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων και την απαλλοτρίωση κάποιων ρυμοτομούμεων τμημάτων σε ένα οικοδομικό τετράγωνο.

Έπειτα, θα συζητηθεί ένσταση κατοίκων για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αλλάξει τις χρήσεις γης σε συγκεκριμένη ιδιοκτησία της οδού Μότσαρη στη Βούλα, από κατοικία σε χώρο σχολείου, προκειμένου να ανεργερθεί εκεί το 6ο Νηπιαγωγείο Βούλας.

Σημειωτέον ότι το 6ο Νηπιαγωγείο σήμερα στεγάζεται σε μια προκατασκευασμένη αίθουσα εντός του 1ου Δημοτικού Βούλας.

Το πρώτο θέμα που θα συζητηθεί στη συνεδρίαση θα είναι “ψήφισμα σχετικά με την ονοματοδοσία της FYROM”, ενώ η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει και αναμόρφωση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου.

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement