Connect with us

Hi, what are you looking for?

Γλυφαδα

Ξεκίνησε το πρόγραμμα συντήρησης και ασφαλτοστρώσεων στη Γλυφάδα

Βασικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Γλυφάδας προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα. Εκτενείς ασφαλτοστρώσεις θα υλοποιήσει ο δήμος… Η νέα προσπάθεια ξεκίνησε στους δρόμους Φοίβης και Αρτέμιδος στον Άγιο Νικόλαο και θα ακολουθήσουν εργασίες στη Γούναρη, στη Γεννηματά (παράλληλα με το αντιπλημμυρικό έργο), στη Παπανδρέου, στη Βενιζέλου, στη Διαδόχου Παύλου (μαζί με άλλες παρεμβάσεις στην παραλία) και σε πολλούς άλλους δρόμους σε Τερψιθέα, Αιξωνή και Ευρυάλη.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου : «Το ζούμε όλοι καθημερινά όταν κινούμαστε στη Γλυφάδα μας. Σε πολλές βασικές αρτηρίες της πόλης μας το οδικό μας δίκτυο λόγω της πλημμελούς ή και της μή συντήρησής του για πάρα πολλά χρόνια, είναι όχι μόνο ακατάλληλο αλλά και επικίνδυνο» και συμπληρώνει: «Με τον δέοντα προγραμματισμό στα οικονομικά μας και με πολλή και εντατική προσπάθεια (μελέτες, διεθνής διαγωνισμός, εγκρίσεις, γραφειοκρατίες, κλπ.) ξεκινάμε επιτέλους στην πόλη μας το νέο μας μεγάλο πρόγραμμα συντήρησης οδών και ασφαλτοστρώσεων. Και επειδή πλέον το νέο ΕΣΠΑ δεν καλύπτει συντηρήσεις οδών, διευκρινίζω ότι άμεσα κινούμαστε με δικές μας δυνάμεις και πόρους. Με αυστηρή ιεράρχηση και προγραμματισμό».

Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρχει ενημέρωση για το που θα πραγματοποιούνται εργασίες ώστε ν’ αποφευχθεί η ταλαιπωρία των οδηγών.

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement