Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε περιφερειακή σύμβουλο και αποβλήθηκε

Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε περιφερειακή σύμβουλο και αποβλήθηκε

Το περιστατικό συνέβη έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου. Ο Θ. Τζήμερος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έσκισε τις αφίσες του ΚΚΕ όπως συνηθίζει και στη συνέχεια γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο Αλεξάνδρα Μπαλού που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί.

Το θλιβερό περιστατικό επιβεβαιώθηκε από δεκάδες μέλη του περιφερειακού συμβυλίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζήμερος προβαίνει σε τέτοιου είδους προκλητικές ενέργειες. Το Περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του Θ. Τζήμερου μετά την βιαιοπραγία του εναντίον της Αλεξάνδρας Μπαλού κρίνοντας τον επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των υπολοίπων.

«Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα» δήλωσε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Παράλληλα συμπληρώνει ότι «η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής.»

«Με τη σημερινή, βίαιη επίθεσή του εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου Αττικής Αλ. Μπαλού, o Θάνος Τζήμερος ξεπερνά πλέον κάθε όριο, και αποδεικνύει την πραγματική ιδεολογία του. Ο κ. Τζήμερος δεν είναι γραφικός, είναι επικίνδυνος. Είναι αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη τέτοιου είδους φασιστικών συμπεριφορών.» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Αρνείται ότι χτύπησε γυναίκα ο Τζήμερος, για δειλία μιλά η Α. Μπαλού

Ο ίδιος ο Θ. Τζήμερος αρνείται τα όσα του προσάπτουν η Ρ. Δούρου, ο Γ. Καραμέρος και το ΚΚΕ, υποστηρίζοντας πως «στην Ελλάδα είναι επικίνδυνο να είσαι εχθρός του ΚΚΕ. Υποστήριξε ότι του επιτέθηκε «ομάδα τραμπούκων».

«Εγώ δεν χτύπησα κανέναν, στην Ελλάδα είναι επικίνδυνο να είσαι αντίπαλος του ΚΚΕ. Ομάδα τραμπούκων ανάμεσά τους και η Αλ.Μπαλού με πλησίασε. Εγώ δεν χτύπησα κανένα».

Η Αλεξάνδρα Μπαλού απάντησε στους ισχυρισμούς του Τζήμερου, υπογραμμίζοντας πως «είναι δειλία να μην παραδέχεται ότι με χτύπησε, το είδαμε όλοι».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των μαρτύρων από όλες τις παρατάξεις που επιβεβαιώνει τη βιαιοπραγία. Ο Ευαγγελίου Πάρης περιφερειακός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράαξη του κ. Κουμουτσάκου (ΝΔ) δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επειδή ήμουν παρών και το γεγονός έγινε στα 5 μέτρα, απο εκεί που καθόμουν,
εχω να πω, ότι ειναι αλήθεια , ότι ο Τζήμερος χειροδίκησε απέναντι στην κ. Μπαλού!»