Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επικαιρότητα

2+1 ανοξείδωτες κατασκευές που μπορούν να ανανεώσουν την επιχείρηση εστίασης

Σε κάθε κατάστημα εστίασης ή εστιατόριο οι ανοξείδωτες (inox) κατασκευές λόγω της μεγάλης αντοχής τους, μπορούν να προσφέρουν μοναδικές προδιαγραφές σε κάθε κουζίνα εστιατορίου ή ξενοδοχείου. Αποτελούν μία πολύ έξυπνη επιλογή, αντέχουν σε κάθε καταπόνηση και χρόνια χρήση και στην αγορά πλέον είναι γνωστές ως inox κατασκευές.

Το Stock House Center σας προτείνει μοναδικές ιδέες και λύσεις για τον χώρο της γαστρονομίας. Μπορείτε να παραγγείλετε κάθε προϊόν που θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία της ιστοσελίδας, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές με άμεση παράδοση.

Απορροφητήρες με επαγγελματική φούσκα τοίχου

Ένας ανοξείδωτος απορροφητήρας καμινάδα σε έναν επαγγελματικό χώρο που συνεχώς οι οσμές «πνίγουν» τον χώρο είναι απαραίτητος. Συνδυάστε τον με τις χοάνες – φούσκες τύπου Snack. Οι επαγγελματικές φούσκες εξαερισμού είναι εξοπλισμένες με βάσεις φίλτρων και λιποσυλλέκτες, με αποτέλεσμα ο χώρος να μένει ανεπηρέαστος από δυσάρεστες οσμές και οι εργασίες το σεφ να λαμβάνουν χώρα κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Ισοθερμικά καρότσια μεταφοράς

Τα καρότσια μεταφοράς είναι ένα έξυπνο εργαλείο που μπορεί να διατηρήσει τα προϊόντα σας ζεστά ακόμα και κατά τη μεταφορά τους. Είναι τόσο ευέλικτη κατασκευή που μπορεί να δεχθεί μέχρι και 12 λεκάνες. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να το βρείτε με -25% έκπτωση.

Ραφιέρες και ερμάρια

Οι inox ραφιέρες είναι οι πιο ανθεκτικές επιφάνειες, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ακουμπήσετε οτιδήποτε χρειάζεστε. Με ράφια και δυνατότητα μεγαλύτερης κατασκευής, ύστερα από παραγγελία.

Μπείτε στο κατάστημα Stock House Centrer και βρείτε stock προϊόντα από όλες τις ανοξείδωτες κατασκευές που σας ενδιαφέρουν. Μεγάλες προσφορές και επιλογές από μεταχειρισμένα προϊόντα που μπορείτε να παραγγείλετε σχεδόν σε μισή τιμή.

Μπείτε στην ιστοσελίδα Stock House Center από εδώ.

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement