Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ανεξάρτητη Κίνηση

Δημήτρης Κιούκης: “Άνθρακες ο θησαυρός” του Δόγκα

Για “αήθη επίθεση” του Δημοσθένη Δόγκα εναντίον του κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Κιούκης, αναφερόμενος στη χθεσινή ανακοίνωση της Δημοτικής Βούλησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο δημοτικός σύμβουλος επί της ουσίας απαντά ότι δεν έχει οικονομικό όφελος από την επιτήρηση της διαδικασίας ανακύκλωσης των κατασκευαστικών αποβλήτων που έχει αναλάβει η εταιρεία του στο εργοτάξιο ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κιούκης σημειώνει ότι η επιχειρηματολογία της Δημοτικής Βούλησης αναπαρήγαγε την επίθεση ενός τοπικού “σκουπιδομπλοκ” το οποίο διαχειρίζεται ένας “ψευτοδημοσιογράφος” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, με τον οποίο η οικογένειά του έχει δικαστικές διενέξεις για δημοτικά και προσωπικά θέματα.

Τέλος, ο Δημήτρης Κιούκης προαναγγέλλει συνέντευξη Τύπου στις αρχές Σεπτεμβρίου εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση του Αστέρα και την εμπλοκή του στην ανακαίνιση αναφέρει:


“Επί της ουσίας ούτε εργολαβία υπάρχει ούτε μηχανήματα εταιρειών μου απασχολούνται στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Η εμπλοκή μου αφορά αποκλειστικά την επιτήρηση της διαδικασίας ανακύκλωσης των κατασκευαστικών αποβλήτων, διαδικασία υποχρεωτική εκ του νόμου, μέσω του αδειοδοτημένου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος συστήματος ανακύκλωσης που λειτουργεί με τη μορφή μη κερδοσκοπικής εταιρείας όπως όλα τα συστήματα.

Από τη συγκεκριμένη εταιρία όχι μόνο δεν έχω οικονομικό όφελος αντίθετα υποχρεούμαι να καλύπτω κατά το ποσοστό της συμμετοχής μου τις ζημιές που παρουσιάζει στις πέντε ζημιογόνες χρήσεις που λειτουργεί.

Μόλις την φετινή χρονιά αρχίζουν να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία οι υπηρεσίες δόμησης,οι ΟΤΑ και οι παραγωγοί αποβλήτων που βολεύονται με την ανεξέλεγκτη απόρριψη και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Άνθρακες ο θησαυρός λοιπόν Δημοσθένη που θα μπορούσες να μου τηλεφωνήσεις να ενημερωθείς αλλά υιοθέτησες αβίαστα το Γραμμένο, βάζοντάς με απέναντι. Δεν θα σε ακολουθήσω, ελπίζω να ζητήσεις συγγνώμη…

Και μια επισήμανση, νομίζω δεν έκανες καλές παρέες αυτό το καλοκαίρι.

Υ.Γ.
Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα δώσω συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσω για τα δημοτικά θέματα,τον Αστέρα,τις φλέβες,τη δημοτική διαχείριση Κ.α. Υπομονή λοιπόν”.

Δείτε την ανακοίνωση της Δημοτικής Βούλησης:

Βολές Δόγκα προς Κιούκη για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement