Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Κωνσταντέλλος: “Χαριτολογώντας χρησιμοποίησα τη λέξη βαρβατίλα”

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη σήμερα ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σχετικά με φράση του στο Δημοτικό Συμβούλιο που προκάλεσε σάλο στην τοπική κοινωνία.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος υπογραμμίζει ότι αναφερόμενος στη “βαρβατίλα βουλιαγμενιώτικη” χρησιμοποίησε “τη φράση χαριτολογώντας και αστειευόμενος θέλοντας να αναδείξω την υπερβολή κάποιων μεμονωμένων αντιδράσεων”.

Παράλληλα, αποδίδει το θόρυβο στην αποσπασματική χρήση της φράσης του από “μερίδα των τοπικών ΜΜΕ”.

Η δήλωση Κωνσταντέλλου:

“Μερίδα των τοπικών ΜΜΕ χρησιμοποίησαν αποσπασματικά δήλωση μου σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο φέρομαι να μιλάω υποτιμητικά για τη Βουλιαγμένη και τους κατοίκους της χρησιμοποιώντας τη φράση, «θα πάω να αντιμετωπίσω τη βαρβατίλα τη Βουλιαγμενιώτικη» αναφερόμενος σε επικείμενη προγραμματισμένη άτυπη διαβούλευση για την ανάπλαση της Πλατείας Νυμφών που θα γίνει σε κατάστημα στην πλατεία της Βουλιαγμένης το ερχόμενο διάστημα.

Προφανώς είναι κατανοητό ότι χρησιμοποίησα τη φράση χαριτολογώντας και αστειευόμενος θέλοντας να αναδείξω την υπερβολή κάποιων μεμονωμένων αντιδράσεων και συγκεκριμένα, ανθρώπου της περιοχής ο οποίος αναρωτήθηκε δημοσίως αν θα «τολμήσω» να εμφανιστώ στη Βουλιαγμένη για την παρουσίαση των έως σήμερα διαμορφωμένων προτάσεων του Δήμου μας για την ανάπλαση της πλατείας Νυμφών, χωρίς ωστόσο να έχω την πρόθεση να θίξω κανέναν. Γίνεται κατανοητό ότι δεν έλαβα τη συγκεκριμένη συμπεριφορά σοβαρά υπόψη μου, θεωρώ όμως ότι αν μη τι άλλο χρήζουν του σχολιασμού μου.

Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη πως η Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης αποτελεί το στολίδι της πόλη μας και σέβομαι και τιμώ το σύνολο των κατοίκων της, όπως άλλωστε σέβομαι και τιμώ το σύνολο των συμπολιτών μου κάτι που όλοι γνωρίζουν.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να προστατεύει το φυσικό κάλλος της  Βουλιαγμένης, ενώ παράλληλα θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια ανάπλασης της και διατήρησης της στις πρώτες θέσεις των παγκοσμίων τουριστικών προορισμών”.

Η επίμαχη δήλωση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου:

Δείτε το ρεπορτάζ του 3vita.gr που προκάλεσε την ναδίπλωση του δημάρχου:

Κωνσταντέλλος: “Θα αντιμετωπίσω τη βαρβατίλα της Βουλιαγμένης”

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement