Connect with us

Hi, what are you looking for?

Παραπολιτικά

Γιατί ανέβηκε ο Κωνσταντέλλος στη σκηνή μαζί με Παπανικολάου και Βοσκόπουλο;

Αρκετοί απόρησαν με την παρουσία του δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στη συναυλία που έδωσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στη Γλυφάδα, την Τετάρτη 18 Ιουλίου.

Στην εκκίνηση της εκδήλωσης, πλάι στον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου που βράβευσε επί σκηνής τον καλλιτέχνη για τα 60 χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό τραγούδι, στεκόταν η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Την απορία την έλυσε ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος που αποκάλυψε από μικροφώνου ότι ο δήμαρχος των 3Β είναι ανηψιός του. “Ανηψιός μου είναι ο Κωνσταντέλλος, το ξέρετε; Μάθετέ το”, είπε προς το κοινό.

Για την ακρίβεια, όπως πληροφορηθήκαμε, είναι δεύτερος ξάδερφος της μητέρας του, ενώ η οικογένεια του δημοφιλούς ερμηνευτή μένει εδώ και χρόνια στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η κόρη του Τόλη και της Άντζελας Γκερέκου φοιτά σε δημόσιο σχολείο της περιοχής.

Η όλη “αποκάλυψη” επί σκηνής καθώς αλλά και οι αμοιβαίοι έπαινοι που αντάλλαξε με τον δήμαρχο Γλυφάδας, έκαναν τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να αισθανθεί κάπως άβολα, όπως μαρτυρά η γλώσσα του σώματος.

[Το βίντεο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Νανά Γαβρίλη]

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement