Κρεατίνες, λιποδιαλύτες και υδατάνθρακες για κορυφαία αντοχή και ανεξάντλητη ενέργεια

Κρεατίνες, λιποδιαλύτες και υδατάνθρακες για κορυφαία αντοχή και ανεξάντλητη ενέργεια

Κάθε αθλητής που επιθυμεί να οικοδομήσει ένα τέλειο σώμα με εντυπωσιακό μυικό σύστημα, γνωρίζει πόσο σημαντικά είναι τα συμπληρώματα διατροφής στην επίτευξη των στόχων του.

Συμπληρώματα όπως οι πρωτεϊνες, οι κρεατίνες, οι λιποδιαλύτες και οι υδατάνθρακες μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην σωστή και αποτελεσματική άσκηση και να επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα και με λιγότερο κόπο και καταπόνηση των μυών.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα οφέλη μερικών από τα πιο βασικά συμπληρώματα διατροφής που προτιμούν οι επαγγελματίες του proteinmarket.gr.

Κρεατίνες: Κάτι παραπάνω από απαραίτητες

Οι κρεατίνες είναι απολύτως φυσικές ουσίες που παράγονται στο συκώτι και το πάγκρεας του οργανισμού. Η δράση τους βελτιώνει σημαντικά την αθλητική απόδοση, αφού αυξάνουν αποτελεσματικά την αντοχή και την δύναμη κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ βοηθούν και στην αύξηση της μυϊκής μάζας.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της έντονης άσκησης, ο οργανισμός χρειάζεται ακόμα περισσότερες κρεατίνες από αυτές που παράγει φυσικά το συκώτι και το πάγκρεας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να αποκτήσετε από το Protein Market κρεατίνες για να πετύχετε κορυφαία αποτελέσματα.

Τι σας προτείνουμε

Σας προτείνουμε την Creatine Monohydrate της Hyperstrength με φόρμουλα καθαρής κρεατίνης που βελτιώνει αισθητά την φυσική απόδοση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Creatine_300gr___536c932bdc1da-600x600

Λιποδιαλύτες για μια υγιή μυϊκή μάζα

Σημαντικό ωστόσο για την οικοδόμηση του τέλειου σώματος είναι τα ποσοστά λίπους στον οργανισμό να είναι ιδανικά ώστε να υποστηρίζουν μία υγιή μυϊκή μάζα, χωρίς περιττά κιλά. Δημιουργήστε ένα απολλώνειο σώμα επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από λιποδιαλύτες, μόνο στο proteimarket.gr.

Η δυσκολία που έχουν ορισμένοι αθλητές στην απώλεια βάρους μπορεί να έχει πολλά αίτια: Κατακράτηση νερού στον υποδόριο ιστό, προβλήματα στον θυρεοειδή αδένα, ινσουλινοαντίσταση, υπέρμετρη έκριση κορτιζόλης κτλ. Οι λιποδιαλύτες είναι η καλύτερη λύση για να διώξετε από το σώμα σας όλα περιττά λίπη που αντιστέκονται στην προσπάθειά σας.

Υδατάνθρακες

Τέλος, κάτι που ελάχιστοι αθλητές γνωρίζουν, είναι ότι ακόμη και οι υδατάνθρακες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην οικοδόμηση της τέλειας μυϊκής μάζας, αφού βοηθούν στην καλύτερη καύση του λίπους και παρέχουν extra ενέργεια κατά την άσκηση. Ειδικά οι υδατάνθρακες με ηλεκτρολύτες διατηρούν ψηλά τα επίπεδα της ενέργειας κατά τη διάρκεια της έντονης άσκησης και εξασφαλίζουν γρήγορη αποκατάσταση και αναπλήρωση γλυκογόνου μετά το πέρας της προπόνησης.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα proteinmarket.gr και βρείτε μοναδικά συμπληρώματα διατροφής κορυφαίας ποιότητας με εγγυημένη αποτελεσματικότητα και κορυφαία απόδοση.