Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βαρη

Ποια είναι η Ομάδα που συντάσσει επιστολές για το εργοστάσιο της Βάρης

Διευκρινίσεις ως προς την ταυτότητά της δίνει η “Ομάδα Διατήρησης και Αναβάθμισης του Οικιστικού Χαρακτήρα της περιοχής των 3Β”.

Απαντώντας σε σχόλια συνεργατών της δημοτικής αρχής που κατηγορούσαν τους συντάκτες των επιστολών (εδώ και εδώ) ως “ανώνυμους”, η Ομάδα επισημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για “προσωπική προβολή” και δηλώνει ότι “την κατάλληλη χρονική στιγμή θα συναντηθούμε και με τη δημοτική αρχή”.

Αναλυτικά το κείμενο:


Αισθανόμαστε την ανάγκη να επανέλθουμε για κάποιες διευκρινήσεις.

Καταρχάς όλες οι επιστολές που έχουμε στείλει υπογράφονται από την Ομάδα μας, επομένως δεν είναι ανώνυμες. Είμαστε απλοί κάτοικοι των 3Β.

Δε μας ενδιαφέρει η προσωπική προβολή. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε αυθόρμητα αυτή την πρωτοβουλία λόγω του σχεδίου κατασκευής Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) στην περιοχή μας.

Άλλωστε, μιλάμε καθημερινά με τον κόσμο και προφανώς γνωρίζουν και τα ονόματά μας. Την κατάλληλη χρονική στιγμή θα συναντηθούμε και με τη Δημοτική Αρχή.

Οι απόψεις που εκφράζουμε δεν είναι απόψεις κάποιων μεμονωμένων ατόμων που εκπροσωπούν την Ομάδα, αλλά οι απόψεις ενός τεράστιου αριθμού κατοίκων που εναντιώνονται στο καταστροφικό αυτό σχέδιο υποβάθμισης της ποιότητας ζωής και της περιουσίας τους.

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ 3Β

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement