Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βουλα

Γνωρίζετε το Ποτάμι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης;

Με μια σεμνή και σωστά προετοιμασμένη εκδήλωση για τον τουρισμό έκανε την επίσημη “πρώτη” του εμφάνιση το Ποτάμι στα 3Β.

Στην εκδήλωση παρενέβη και ο δήμαρχος των 3Β, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ενώ καλεσμένοι ομιλητές ήταν 3 βουλευτές του κόμματος και άλλοι 6 παράγοντες άνθρωποι του τουρισμού.

Ακούγεται περίεργο ίσως αλλά μόνο το Ποτάμι και η Νέα Δημοκρατία έχουν βουλευτές τους ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας των 3Β, μιλώντας για τη Γεωργία Μαρτίνου και τον Γιώργο Μαυρωτά.

Επίσης, το Ποτάμι έχει έναν πολιτευτή του στη θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τον Σπύρο Βαλάτα, ο οποίος έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση για λίγο.

Λίγοι γνωρίζουν ότι τον Μάρτιο συγκροτήθηκε Τοπική Εθελοντική Ομάδα Στήριξης του Ποταμιού, η οποία εξέλεξε Συντονιστική Επιτροπή και συζήτησε σε δημόσια εκδήλωση τα προβλήματα του Δήμου.

Μάλιστα, από την συγκέντρωση αυτή προέκυψε ένα έγγραφο αίτημα προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έμεινε ξεχασμένο στα ράφια…

Το ερώτημα στα χείλη πολλών είναι: Σκέφτεται το Ποτάμι να συγκροτήσει δημοτική κίνηση για να διεκδικήσει τη δημαρχία στον Δήμο των 3Β;

Τα τοπικά στελέχη του κόμματος λένε με απλότητα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αποφασιστεί μόνο κεντρικά και πως δεν είναι ακόμη η ώρα για ανάλογες συζητήσεις.

Πρόσωπο προβεβλημένο με ισχυρά τοπικά ερείσματα υπάρχει (ο Μαυρωτάς). Σχετική αποδοχή των θέσεων του κόμματος υπάρχει – τρίτο κόμμα στον Δήμο 3Β κατά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, με 10,18% και 2.841 ψήφους.

Θα το αποφασίσουν;

Η ομιλία του Γιώργου Μαυρωτά για τον αθλητικό τουρισμό στην Πνευματική Εστία Βούλας, την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015:

Γιώργος Μαυρωτάς (George Mavrotas)Η Αειφόρος Ανάπτυξη του Τουρισμού

Posted by Εθελοντές του Ποταμιού on Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement