Στην κορυφή της Ευρώπης η ξιφασκία στη Γλυφάδα!

Στην κορυφή της Ευρώπης η ξιφασκία στη Γλυφάδα!

Πρώτη θέση στην κατηγορία των νεανίδων (έως 14 ετών) και τρίτη θέση στα αγόρια της ίδιας κατηγορίας έφερε ο Όμιλος Ξιφασκίας Γλυφάδας (ΟΞΙΓ) στους Αγώνες Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ξιφασκίας EUROCUP-U14.

Κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της ελληνικής ξιφασκίας, η Αριάδνη Νάσκαρη και ο Κωνσταντίνος Σταματόπουλος που κέρδισαν χρυσό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στη διοργάνωση τηγς Θεσσαλονίκης στις 2 Νοεμβρίου 2017, μια μεγάλη επιτυχία για τη Γλυφάδα αλλά και τη χώρα μας.

Σχολιάζοντας τη μεγάλη αυτή επιτυχία, η Αντιπρόεδρος του Ομίλου και Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Άννα Μεθυμάκη επεσήμανε:

«Οι επιτυχίες αυτές είναι ένδειξη της σκληρής δουλειάς που γίνεται στον Όμιλο. Το Δ.Σ. του Ο.ΞΙ.Γ συγχαίρει όλους τους αθλητές μας, που πήραν μέρος στους αγώνες και ιδιαίτερα τους πρωταγωνιστές των αγώνων που έδωσαν στο Σύλλογο μας τις αληθινά μεγάλες αυτές διακρίσεις. Ευχαριστούμε τις προπονήτριες μας Κωνσταντίνα και Άννα Θεοφίλου για την άψογη προετοιμασία των παιδιών. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιή και να συνεχίσουν να αγωνίζονται με ήθος , ευγενή άμιλλα και αθλητικό πνεύμα, στοιχεία που διακρίνουν την Ομάδα μας».