Συλλυπητήρια αρχηγών στην οικογένεια του Φιλάρετου Χατζηστεφάνου

Συλλυπητήρια αρχηγών στην οικογένεια του Φιλάρετου Χατζηστεφάνου

Πενθεί από το βράδυ της Κυριακής ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για το θάνατο του αντιδημάρχου Φιλάρετου Χατζηστεφάνου. 

Βαρύ και το κλίμα κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο των 3Β, όπου στη θέση του εκλιπόντος υπήρχαν λουλούδια στη μνήμη του.

Τα συλλυπητήρια εκ μέρους του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Σπύρου Πανά εξέφρασε η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Σίνα.

Μετά τη δήλωση του Δημάρχου, γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε το Κύμα Ενωμένων Πολιτών του Δημήτρη Δαβάκη:

«Το Κύμα Ενωμένων Πολιτών και ο επικεφαλής Δημήτρης Δαβάκης, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη και οδύνη τους για τον χαμό του Φιλάρετου Χατζηστεφάνου.

Ο Δημήτρης Δαβάκης αναφέρει: «Χάνω προσωπικά ένα φίλο καλό και αγνό από τα παιδικά μου χρόνια. Ο Φιλάρετος ήταν το γελαστό, το καλόκαρδο, το χαρούμενο παιδί της Βούλας. Είναι πολύ άδικος ο πρόωρος χαμός του. Πάντα θα βρίσκεται κοντά μας. Καλό ταξίδι φίλε..»

Την οδύνη του για το χαμό του αντιδημάρχου εξέφρασε με τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών, Θάνος Ματόπουλος.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης, Δημοσθένης Δόγκας:

«Ένας δημότης υπόδειγμα και πολύ περισσότερο ένας φίλος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας τη Βούλα και συνολικά τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο πένθος και τη θλίψη.

Ο τρόπος ζωής του Φιλάρετου Χατζηστεφάνου, που κατόρθωσε να τον προσφωνούν οι συμπολίτες του με το μικρό του όνομα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε την ασθένειά του, διδάσκει ήθος.

Θα μας λείψει η εργατικότητα και το παράδειγμά του. Το κενό που αφήνει είναι πραγματικά δυσαναπλήρωτο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ζωή και σε όλη την οικογένειά του«.

Υπενθυμίζεται ότι η εξόδιος ακολουθία για τον Φιλάρετο Χατζηστεφάνου θα τελεστεί την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 στις 3 μ.μ. στον ΙΝ Αγίου Ιωάννη στο κέντρο της Βούλας.