Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Θα υιοθετήσουν τα δέντρα που φύτεψαν οι μαθητές της Βούλας

Δενδροφύτευση στα παρτέρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου από τα παιδιά του σχολείου.

Με τη βοήθεια των γονέων τους φύτεψαν δεντράκια και λουλούδια τα οποία και πότισαν.

Μάλιστα, εντός των επομένων 15 ημερών θα διοργανωθεί στο σχολείο τελετή υιοθεσίας των δέντρων και των λουλουδιών όπου το μέλος του ΔΣ που οργάνωσε όλο αυτό το πρόγραμμα Ι. Σφυρόερας μαζί με τον Διευθυντή του Σχολείου θα παραδώσουν στις τάξεις τα δέντρα και τα λουλούδια που θα φροντίσουν μαζί με το ποτιστήρι της κάθε τάξης.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που διοργάνωσε την όμορφη πρωτοβουλία ευχαρίστησε:

“τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου μας Δημοσθένη Βαμβασάκη καθώς και την υπεύθυνη πρασίνου Αννέτα Ρούσσου όχι μόνο για τη συνεχή τους βοήθεια και διαρκή τους παρουσία κατά τη διάρκεια υλοποίησης αυτού του σχεδίου αλλά και για την χορηγία δέντρων και λουλουδιών από το καταπληκτικό δημοτικό φυτώριο. Ειδικές ευχαριστίες θα πρέπει να απευθυνθούν στους υπαλλήλους του Δήμου Γεώργιο Ασημομύτη και Πέτρο Ηλιόπουλο, που θυσίασαν την Κυριακή τους για να βοηθήσουν τα παιδιά στην προσπάθειά τους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γεώργιο Αντεμισάρη για την πολύ ευγενική του χορηγία από το φυτώριο του δέντρων και λουλουδιών στο σχολείο μας. Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος Βούλας Κουρκουλή για την πολύτιμη βοήθεια του στην διαμόρφωση του χώρου.

Ειδικές ευχαριστίες θα πρέπει να απευθυνθούν στον γονέα του σχολείου μας Κωτσάκο γιατί εθελοντικά δημιούργησε όλη την απαραίτητη υποδομή για το πότισμα των δέντρων και των λουλουδιών.

Τέλος ευχαριστούμε την εθελοντική ομάδα των ΠανΟραματιστών, μέλη της οποίας συμμετείχαν στην δενδροφύτευση και βοήθησαν τα παιδιά και τους γονείς”.

dendrofytefsi1 copy

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας