Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Γλυφαδα

Λαμπερά εγκαίνια για το Βιολογικό Χωριό στη Γλυφάδα (photos)

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 το “Βιολογικό Χωριό” άνοιξε τις πόρτες του στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για το 4ο κατάστημα της ομώνυμης αλυσίδας βιολογικών τροφίμων, στη διοίκηση των οποίων συμμετέχει ο τέως Αντιδήμαρχος Οκονομικών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Νίκος Ζαχαράτος.

Οι προσκεκλημένοι απόλευσαν μοναδικές βιολογικές γεύσεις από τον αγαπημένο chef Βασίλη Καλλίδη και διασκέδασαν έως αργά το βράδυ υπό τη συνοδεία jazz μελωδιών.

Παρόντες στα εγκαίνια ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο Αντιδήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Δημοσθένης Βαμβασάκης, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου των 3Β, Δημήτρης Κιούκης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημοσθένης Δόγκας, η δημοτική σύμβουλος και τέως Αντιδήμαρχος των 3Β, Μαρία Σίνα και πολλοί άλλοι.


Οι ιδιοκτήτες του Βιολογικού Χωριού Δημήτρης Κρομμύδας και Νίκος Ζαχαράτος με τον chef Βασίλη Καλλίδη και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Βιολογικού Χωριού Άντζελα Τζουβάρα

kallidis-idioktites-ypeuthini epikoinoniasbioxoriou

O Δήμαρχος Γλυφάδας κύριος Γιώργος Παπανικολάου, ο τ. Υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης με τον ιδιοκτήτη του Βιολογικού Χωριού κύριο Νίκο Ζαχαράτο

papanikolaou-xristodoulakis

002

Ο κόσμος έκανε τα ψώνια του και παράλληλα έπαιρνε πληροφορίες απο το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος

003

 

jazzband

Σαλάτα με κινόα, που μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά στο Organic Bar του Βιολογικού Χωριού

004

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας