Υπογραφές κατά των πρωτοβουλιών Κωνσταντέλλου στη Βουλιαγμένη

Υπογραφές κατά των πρωτοβουλιών Κωνσταντέλλου στη Βουλιαγμένη

Μια αυθεντική και αξιοπρεπή προσπάθεια να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής για τη Βουλιαγμένη ξεκίνησαν κάτοικοι της περιοχής αυτές τις μέρες.

Με κείμενο υπογραφών που συγκεντρώνουν πόρτα πόρτα και απευθύνουν στον δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, οι Βουλιαγμενιώτες δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν την “τσιμεντοποίηση” της πλατείας Νυμφών, της κεντρικής δηλαδή πλατείας της Βουλιαγμένης, και την κατασκευή πεζογέφυρας, όπως αυτά φαίνονται στο φυλλάδιο που μοίρασε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος πρόσφατα.

Συγκεκριμένα στο κείμενο που ήδη έχει συμπληρώσει πολλά φύλλα γεμάτα με υπογραφές, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Η οποιαδήποτε μορφή τσιμεντοποίησης σε χώρους που υπάρχει πράσινο, θα καταστρέψει την ομορφιά και την όαση δροσιάς που έχει μέχρι σήμερα η Βουλιαγμένη”.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση Κωνσταντέλλου για κατασκευή πεζογέφυρας που θα συνδέει το χώρο στάθμευσης της πλαζ με την πλατεία Βουλιαγμένης οι κάτοικοι αναφέρουν ότι “διαφωνούμε κάθετα διότι η εν λόγω πεζογέφυρα όσο καλαίσθητη και αν είναι, δεν παύει να προσθέτει τσιμέντο και σιδερικά και να χαλάει τη θέα προς τη θάλασσα αφού θα διακόπτεται από τον όγκο της πεζογέφυρας”.

Υπογραφές συγκεντρώνονται και στο Aqua Marina.

(Κεντρική φωτογραφία: Φωτορεαλιστική απεικόνιση της πρότασης για την ανάπλαση της πλατείας Βουλιαγμένης)

Δείτε ακόμη:

Βουλιαγμένη: Ηχηρό “όχι” στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

 

sea ergon