Βρέθηκε σώα μετά από 1 χρόνο γάτα που είχε χαθεί!

Βρέθηκε σώα μετά από 1 χρόνο γάτα που είχε χαθεί!

Δύο αδέσποτα γατάκια (αδερφάκια) είχαν την τύχη να υιοθετηθούν μαζί.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τον δίποδο »μπαμπά» τους. Έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2015 και έμειναν κληρονομιά τα δύο ψιψίνια. Μεταφέρθηκαν λοιπόν σε άλλο σπίτι, όπου θα έμεναν με ασφάλεια και αγάπη.

Η τρίχρωμη χαδιάρα γάτα όμως φοβήθηκε από τις ξαφνικές αλλαγές και την ίδια μέρα ξέφυγε και το έσκασε, αφήνωντας τον αδερφό της μόνο του. Αφίσες, αγγελίες (και στο 3vita.gr), ενημέρωση κτηνιάτρων, δημοσιεύσεις με το microchip… Τίποτα. Όπως πολλοί λένε, »άνοιξε η γη και την κατάπιε». Ο καιρός πέρναγε και ήταν πια βέβαια δύο σενάρια: είτε υιοθετήθηκε από κάποιον που την βρήκε αλλά δεν έλεγξε για τσιπ είτε έπαθε κάτι κακό, αφού δεν γνώριζε την περιοχή, ούτε από αυτοκίνητα και άλλους κινδύνους.

Και ξαφνικά, μετά από κάποιους μήνες την είδαμε. Στην ίδια περιοχή που χάθηκε, στο Πανόραμα της Βούλας, με το ίδιο λουράκι που φορούσε. Δεν εμπιστευόταν όμως κανέναν και δεν πλησίαζε. Προφανώς κάπου έβρισκε τροφή και στέγη αλλά ζούσε σαν αδέσποτη.

Τελικά, έναν ολόκληρο χρόνο μετά, το καλοκαίρι του 2016 η γατούλα έκανε συχνότερα τις… guest star εμφανίσεις της στη γειτονιά, ξανά εμπιστεύτηκε και αφέθηκε στα χέρια της κυρίας που την ήξερε από μωρό. Πίσω στο σπίτι λοιπόν, όπου κρύφτηκε ως όφειλε, κάτω από ένα έπιπλο αλλά ο αδερφός της που τόσο αγαπημένοι ήταν και κοιμόντουσαν πάντα μαζί, την έκανε να ξεθαρρέψει, να βγει και να είναι πλέον ξανά χαρούμενη, χαδιάρα, τρυφερή… Σαν να μη πέρασε μία μέρα που έλειπε!

Τα δύο στειρωμένα & εμβολιασμένα αδερφάκια είναι ξανά μαζί, ασφαλή και ίσως κάποιος εκεί ψηλά χαμογελά ευχαριστημένος. Γιατί η Πόπη & ο Θάνος ήταν γραφτό να είναι μαζί…

H Πόπη σήμερα, 8/3/2017.

*Ευχαριστούμε θερμά όποιον άγνωστο μπορεί να τάιζε ή ακόμα και να κοίμιζε στο σπίτι του τόσο καιρό τη γατούλα, γιατί σίγουρα κάποιος την νοιαζόταν. Ήταν σε καλή κατάσταση, καθαρή και περιποιημένη.

nourish

 

sea ergon