Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Γιατί να επιλέξετε Fiat για όλες τις μετακινήσεις σας;

Σκέφτεστε σοβαρά να αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο αλλά δεν ξέρετε καν τι μάρκα/μοντέλο θέλετε να είναι; Το CarWall σας προτείνει μέσα από την μεγάλη του ποικιλία τα Fiat Panda & Punto! Ποιοι είναι οι παράγοντες που θα σας κάνουν να τα επιλέξετε;

Σχεδιασμός

Όλα τα μοντέλα της Fiat έχουν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και παιχνιδιάρικη όψη από την μάσκα μέχρι την άλλη μεριά του αυτοκινήτου.

Εσωτερικό

Το σαλόνι τους είναι κατασκευασμένο από εργονομικά υλικά και υφάσματα, με λεπτομέρειες και (σε μερικά μοντέλα) σχέδια σύγχρονα και ιδιαίτερα.

Τεχνολογία και ασφάλεια

Τα αυτοκίνητα Fiat είναι εξοπλισμένα με τις τελευταίες λέξεις τεχνολογίας, ασφάλειας και πληροφόρησης, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του εν δυνάμει καταναλωτή.

Κάθε ένα από τα μοντέλα, έχουν τα δικά τους μοντέρνα και εξελιγμένα στοιχεία, προσφέροντας προσφέροντας παράλληλα στον οδηγό μία κορυφαία οδηγική εμπειρία.

53936

Το Fiat Panda είναι πραγματικά άνετο και κομψό. Συνδυάζει στυλ, λειτουργικότητα, αποδοτικότητα και προστασία. Επίσης το Panda είναι ευρύχωρο, προσφέροντας πάντα χώρο για τα ψώνια σας τα παιδιά σας, τους φίλους σας μέσα από τους προσαρμόσιμους μηχανισμούς του.

Στην κατηγορία Mini-Μικρό αναμφισβήτητα μία από τις πιο έξυπνες επιλογές σας! Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του εδώ.

96707

Το Fiat Pundo χαρίζει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και ποιότητας. Είναι δυναμικό, με λειτουργικότητα και στυλ να παρέχονται σαν στάνταρ προνόμια!

Η κατηγορία του είναι Hatchback-Μεσαίο και είναι βενζινοκίνητο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σελίδα με όλα του τα χαρακτηριστικά και τις τιμές, κάνοντας κλικ εδώ.

Αν θέλετε την απόλυτη πράσινη τεχνολογία

…επιλέξτε το Fiat 500! Η εξωτερική εμφάνισή του, η απόδοση κινητήρα και ο εξοπλισμός του θα σας αποζημιώσουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας