Θρασύτατη ληστεία στη Βούλα

Θρασύτατη ληστεία στη Βούλα

0

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη Βούλα, κλείδωσαν τη μητέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά στο μπάνιο και αφού άρπαξαν χρήματα κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα εξαφανίστηκαν σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Ξενίας, βρισκόταν η μητέρα με τις τρεις ανήλικες κόρες της. Οι δράστες που πιθανότατα παρακολουθούσαν την οικογένεια γνώριζαν ότι ο σύζυγος απουσίαζε και συνεπώς ήταν η κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν». Αθόρυβα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν τρύπωσαν στο διαμέρισμα.

tspg

Όμως κάποιοι θόρυβοι έκαναν τα παιδιά και τη μητέρα να ξυπνήσουν και να έρθουν αντιμέτωποι με τους κουκουλοφόρους. Αυτοί, χωρίς να χάσουν χρόνο τους οδήγησαν στην τουαλέτα και αφού τους κλείδωσαν πέρασαν στην επόμενη φάση του σχεδίου αρπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Με λεία μετρητά, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα βγήκαν έξω και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας τα μέχρι στιγμής δεδομένα και το modus operandi των ληστών, εκτιμούν ότι οι τρεις κουκουλοφόροι δεν ανήκουν στη συμμορία των Γεωργιανών που σιδερώνουν τα θύματά τους αλλά για άλλη ομάδα εισβολέων που δραστηριοποιούνται στη ζώνη των νοτίων προαστίων.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Πώποτας- Άρια Καλύβα, Χρήστος Χατζησπύρου, Πηγή