Μητρόπολη Γλυφάδας και 3Β: Έτι δεόμεθα υπέρ ... Πανελλαδικών!

Μητρόπολη Γλυφάδας και 3Β: Έτι δεόμεθα υπέρ … Πανελλαδικών!

Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ελληνικού, Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης μας πληροφορεί ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συμμετέχει έμπρακτα στον αγώνα και την αγωνία των μαθητών και των γονέων τους, που πρόκειται να διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και γενικότερα για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που διαγωνίζονται στις τελικές ή προαγωγικές εξετάσεις αυτού του σχολικού έτους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

tspg

Με σκοπό λοιπόν τον άνωθεν φωτισμό, την ενίσχυση και επιτυχία των παιδιών μας, την Κυριακή των Μυροφόρων 15 Μαΐου σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, στο τέλος της Θ. Λειτουργίας, θα τελεσθεί ειδική δέηση.

Καλούμε όλα τα παιδιά που θα δώσουν Πανελλαδικές, προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις καθώς τους γονείς και τους συγγενείς τους, να συμμετάσχουν στην Θ. Λειτουργία. Ιδιαίτερα οι μαθητές να προετοιμαστούν κατάλληλα, όπου είναι δυνατόν και υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για να συμμετέχουν στο Ποτήριο της Ζωής και στη συνέχεια να παραμείνουν στην ειδική δέηση, για να ενισχυθούν ιδιαιτέρως στον αγώνα τους.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος, μαζί με τους Κληρικούς που τον συνοδεύουν, θα ιερουργήσει στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα και θα δεηθεί ιδιαιτέρως για τους μαθητές και για όλο το πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως