Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Αν. γραμματέας Προστασίας του Πολίτη στο ΚΙΝΑΛ ο Παναγιώτης Κόνσουλας

Νέος Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη για το Κίνημα Αλλαγής ορίστηκε ο Βουλιαγμενιώτης Παναγιώτης Κόνσουλας.

Την απόφαση έλαβε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά, δίνοντας στον Παναγιώτη Κόνσουλα αρμοδιότητες σε έναν ευαίσθητο αλλά και απαιτητικό τομέα πολιτικής, που απασχολεί ζωηρά την κοινωνία ευρύτερα αλλά και την περιοχή του Δήμου 3Β ειδικότερα.

Με τη θεσμική αυτή ιδιότητα, ο νέος αν. γραμματέας επιφορτίζεται με την προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος αλλά και με καθημερινές πολιτικές παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν στην κοινωνία.

Εκπροσωπώντας την περιοχή του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Παναγιώτης Κόνσουλας ήταν υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις τελευταίες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, με την ιδιότητα του οικονομολόγου – πολιτικού επιστήμονα, αφού είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση και Δημόσια Πολιτική αλλά και μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας