Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Παραπολιτικά

Καμία σχέση με τον Κυριάκο ο Κωνσταντέλλος (video)

Οριστική απόφαση να αφήσει για την επόμενη 5ετία το τρένο της Βουλής να περάσει από μπροστά του έχει λάβει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Όπως εκμυστηρεύεται σε συνομιλητές του, δεν πιστεύει στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκτιμά ότι ακόμη και αν φτάσει στη θέση του πρωθυπουργού, αυτό θα είναι για ένα μικρό διάστημα, στο πλαίσιο μιας “δεξιάς παρένθεσης”.

Ο δήμαρχος των 3Β γνωρίζει ίσως καλύτερα από πολλούς ποιος είναι ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ, μιας και υπήρξαν συμμαθητές, και ένα πέπλο ριζικής αμφισβήτησης της προσωπικότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη υπάρχει στον αέρα, κάθε φορά που ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μιλά γι’ αυτόν.

Φυσικά, ο Κωνσταντέλλος δεν απαρνείται ούτε την κομματική του προέλευση – που του δίνει μια διακριτή ταυτότητα στο συντηρητικό εκλογικό σώμα των 3Β – ούτε βέβαια τις μελλοντικές του φιλοδοξίες.

Πιστεύει, όπως αναλύει σε πηγαδάκια, ότι σε μια “στροφή” του σκηνικού, σε λίγα χρόνια από σήμερα, το σημερινό πολιτικό προσωπικό θα έχει “καεί”. Τότε θα είναι και η στιγμή για τον ίδιο.

Έτσι, στις ερωτήσεις για τα σχέδιά του τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Κωνσταντέλλος απαντά ότι “δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Δήμοι σε Δράση” του Γιώργου Βαθιώτη στο High TV (25 Φεβρουαρίου 2018) είπε μάλιστα ότι μαζί με τους συνεργάτες του θα αποφασίσει σύντομα αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος.

Με άλλα λόγια θα είναι σίγουρα εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας