Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Εκλογές

Κρέζος Νικόλαος: Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τη Βουλιαγμένη

Καθημερινότητα, ασφάλεια και περιβάλλον είναι το τρίπτυχο της πρότασης που καταθέτει για τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης ο Νίκος Κρέζος, με την υποψηφιότητά του στην παράταξη “Πόλη για να ζεις” του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. 

“Ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της χώρας μας, έχουμε την υποχρέωση να την διατηρήσουμε και να την αναβαθμίσουμε όπως της αξίζει για εμάς και τα παιδιά μας”, τονίζει.

Ένας άνθρωπος με όρεξη και διάθεση για προσφορά διεκδικεί την προτίμηση των συμπολιτών του για το τοπικό συμβούλιο της Βουλιαγμένης, υποσχόμενος αδιάκοπη επικοινωνία μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας στην πόλη.

Γεννημένος το 1972, ο Νίκος Κρέζος έκανε μια μεγάλη καριέρα στον τραπεζικό τομέα, ενώ έλαβε σημαντικές διακρίσεις ως αθλητής ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Μέλος του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης και πολλών εθελοντικών οργανώσεων. Δείτε το πλήρες βιογραφικό του εδώ.

“Με πρωτεργάτη τον δήμαρχό μας Γρηγόρη Κωνσταντέλλο θα δείξω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών μου”, αναφέρει. Και προσθέτει ως προς τις προτεραιότητές του: “Η ασφάλεια των πολιτών και της πόλης μας, τα παιδιά μας, η προστασία του περιβάλλοντος, η καθαριότητα, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και φυσικά η τρίτη ηλικία θα είναι το πρώτο μου μέλημα”.

Ως προς τα ζώα συντροφιάς και τα αδέσποτα ο Νίκος Κρέζος σημειώνει: “Η αγάπη και η φροντίδα για ένα πλάσμα δεν είναι μόδα, αλλά ευθύνη. Η αγάπη μας για τα ζώα δεν έχει ράτσα, ούτε καταγωγή. Τα αδέσποτα ζώα πρέπει να έχουν φροντίδα και αγάπη”.

Επικοινωνία:
6944 747474
email
Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας