Ομπάμα: "Η Βουλιαγμένη είναι το δικό σας Malibu"

Ομπάμα: “Η Βουλιαγμένη είναι το δικό σας Malibu”

Ενθουσιασμένος με τη Βουλιαγμένη δήλωσε σε κατ’ ιδίαν του συζητήσεις, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την παραμονή του στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ο Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του συγκροτήματος και τον Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα.

Σ’ αυτή τη συζήτηση εξέφρασε τον θαυμασμό του για το φυσικό κάλλος της περιοχής και δεν παρέλειψε να επισημάνει την άψογη εικόνα της πόλης όπως την αντιλήφθηκε από το παράθυρο του “θηρίου”, της θωρακισμένης λιμουζίνας του που τον μετέφερε από το Λαιμό στο κέντρο της Αθήνας και στο αεροδρόμιο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος μάλιστα φέρεται να συνέκρινε τη Βουλιαγμένη με το Malibu, την παραθαλάσσια ονομαστή πόλη της Καλιφόρνια, κοντά στο Λος Άντζελες.

Στην ίδια συζήτηση εξέφρασε την έντονη επιθυμία να επιστρέψει για διακοπές με τη σύζυγό του και τα παιδιά του στην πρώτη ευκαιρία μετά την παράδοση των καθηκόντων του στον νέο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Οι πληροφορίες μας πάντως λένε ότι οι δημοτικές υπηρεσίες πριν την επίσκεψη έκαναν πολλές υπερωρίες σε όλα τα σημεία διέλευσης της αυτοκινητοπομπής, ώστε να μην υπάρχει κανένα ψεγάδι.

Ο ίδιος ο δήμαρχος πρέπει να έλεγξε αυτοπροσώπως αρκετές φορές με το ΙΧ του τη διαδρομή για να εντοπίσει αστοχίες. Όπως πληροφορηθήκαμε μάλιστα, σε μία περίπτωση εγκατάστασης που παρουσίασε κακή εξωτερική εικόνα, είπε πολλά …γαλλικά μέχρι να διορθωθεί η ασχήμια.