Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Παναγιώτης Κόνσουλας: Ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ που ταυτίστηκε με το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Η δήλωση του δεν αποτελεί τρικ του μάρκετινγκ, αν και συνέβαλε όσο μια ακριβή καμπάνια στο να γίνει η πρότασή του viral σε έναν πολύ ευρύ κύκλο.

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας είναι ο μοναδικός δημότης και κάτοικος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υποψήφιος στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής με το Κίνημα Αλλαγής και ο μοναδικός υποψήφιος όλων των κομμάτων που σε περίπτωση εκλογής του θα παραχωρήσει το σύνολο της βουλευτικής αποζημίωσης που δικαιούται στην κοινωνική δομή για την κάλυψη των λειτουργικών της αναγκών.

“Ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους του Χωριού SOS και κατάλαβα αμέσως ότι υπάρχουν πολύ αυξημένες ανάγκες και πολύ περιορισμένοι πόροι”, εξηγεί ο Παναγιώτης Κόνσουλας. “Συζητώντας με τους υπευθύνους συνειδητοποίησα ότι ένας βουλευτικός μισθός μπορεί να καλύψει τα καθημερινά έξοδα σίτισης μεγάλου αριθμού παιδιών! Από το σημείο εκείνο της συζήτησης η απόφαση είχε ήδη ληφθεί”, εξηγεί στο 3vita.gr.

Προερχόμενος από το χώρο της αυτοδιοίκησης, ο Παναγιώτης Κόνσουλας γνωρίζει όσο λίγοι από επίλυση προβλημάτων. Διετέλεσε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο του για 8 χρόνια και μέσα από τα λόγια του αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεται στον αντίποδα του ξύλινου λόγου και της προκάτ ατάκας που συναντά κανείς στο προεκλογικά πάνελ.

“Όλοι είδαμε το τελευταίο διάστημα τις μεταγραφές βουλευτών και ευρωβουλευτών, την “συναλλαγή” ανθρώπων και συνειδήσεων που οδήγησαν στα μεγάλα εθνικά ξεπουλήματα, όπως αυτό της Μακεδονίας”, αναφέρει, προσθέτοντας: “Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής δεν πρέπει να αφήνει κανέναν αδιάφορο. Για το λόγο αυτό και αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα, με την υποψηφιότητά μου στο Κίνημα Αλλαγής και στην εκλογική περιφέρεια του τόπου όπου ζω με την οικογένειά μου”.

Γιατί όμως με το ΚΙΝΑΛ;

“Θα αποτελέσει τον σταθερό πόλο και το αντίβαρο σε κάθε αρνητική εξέλιξη, στην οικονομία, τα εθνικά θέματα και την κοινωνική πολιτική”, επισημαίνει ο Παναγιώτης Κόνσουλας. Και συμπληρώνει: “Δεν πρέπει να δοθεί λευκή επιταγή σε κανέναν. Είδαμε πού οδήγησαν οι αυτοδυναμίες και πόσες αποφάσεις ελήφθησαν ερήμην της κοινωνίας. Ένας τρίτος πόλος είναι αναγκαίος για να εκφράσει όλους τους προοδευτικούς πολίτες που συνειδητοποίησαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίστηκε με τις δεξιές πολιτικές”.

Δείτε αποσπάσματα από πρόσφατες παρεμβάσεις του Παναγιώτη Κόνσουλα σε πολιτικές εκπομπές όπου φιλοξενήθηκε:

Δείτε περισσότερα για τον υποψήφιο στην ιστοσελίδα του ή καλέστε τον τηλεφωνικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας