Σπύρος Πανάς: Ο Κωνσταντέλλος μηδένισε τους πόρους πρασίνου

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ρωτήθηκε από την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο (που προσχώρησε στην παράταξη Κωνσταντέλλου) Νανά Κάραγιαν για τα άρρωστα πεύκα στο δασάκι της οδού Υμηττού στη Βούλα.

Η Νανά Κάραγιαν επισημάνε ότι στο δασάκι όπου μεγάλωσε τα παιδιά της, τα πεύκα έχουν πιάσει κάμπιες σε σημείο να φαίνεται ότι τα δέντρα κινδυνεύουν. Έδειξε μάλιστα σχετικές φωτογραφίες από το κινητό της.

Ενώ το θέμα φαινόταν ότι θα περάσει ασχολίαστο από τον Σπύρο Πανά, που δεν συνηθίζει να απαντά σε επιμέρους ερωτήσεις, στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτό: «Με πρόταση του κυρίου Κωνσταντέλλου έχουν καταργηθεί από τον προϋπολογισμό όλοι οι κωδικοί του πρασίνου» είπε σε υψηλούς τόνους ο Δήμαρχος, αναφερόμενος φυσικά στην πλειοψηφία που έχουν πλέον οι σύμβουλοι που πρόσκεινται στην παράταξη της αντιπολίτευσης εντός της Οικονομικής Επιτροπής η οποία και συντάσσει το σχέδιο προϋπολογισμού. Τα μεγάλα κονδύλια για το πράσινο πάντα σχολιάζονταν αρνητικά από την αντιπολίτευση ως «σπατάλες για λουλουδάκια» μέχρι που πραγματικά μηδενίστηκαν.

nourish

«Δεν είχαμε χρήματα για φάρμακα και φυτά. Ο καθένας έχει το όραμά του για την πόλη», συμπλήρωσε δηκτικά ο Σπύρος Πανάς.

 

sea ergon