Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Πού και πώς θα εγκατασταθεί η Μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων στη Βάρη

Την πρώτη δημόσια παρουσίαση των σχεδίων της ως προς τη δημιουργία μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων έκανε η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην αίθουσα “Ιωνία” της Βούλας ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο μελετητής του Δήμου, Σωτήρης Καρέλλας, μίλησαν σε δύο κλειστές εκδηλώσεις, αρχικά με τους εκπροσώπους των σχολείων και άλλων εγκαταστάσεων που βρίσκονται πέριξ της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, και κατόπιν με τα Διοικητικά Συμβούλια των πάσης φύσης Συλλόγων που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου.

Παρουσιάζουμε παρακάτω τα κυριότερα σημεία από τις δύο παρουσιάσεις.

Στην δική του τοποθέτηση ο Γρηγίρης Κωνσταντέλλος εστίασε στα κριτήρια που θα οδηγήσαν στην επιλογή της κατάλληλης τεχνολογίας από τους μελετητές, ενώ ανέλυσε διεξοδικά τα προτεινόμενα σημεία χωροθέτησης της μονάδας εντός της Σχολής Ευελπίδων.

Εν συνεχεία, ο Σωτήρης Καρέλλας ανέλυσε τις τρεις υπό εξέταση τεχνολογικές εφαρμογές που ενδιαφέρουν τον Δήμο, αν και έσπευσε να αποκλείσει εκ των προτέρων την τεχνολογία BNL, με το σκεπτικό ότι ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί.

Ο Δήμος ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις στο προσεχές διάστημα.

Στο μεταξύ δόθηκε στη δημοσιότητα μια ηλεκτρονική φόρμα υποβολής παρατηρήσεων από τους δημότες σχετικά με τη Μονάδα Ολικής Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας