Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επικαιρότητα

Το πήρε απόφαση: Ο Πάρις κατεβαίνει για δήμαρχος των 3Β!

—update: Το παρακάτω άρθρο δεν ήταν παρά το πρωταπριλιάτικο αστείο του 3vita.gr και φυσικά καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Ή μήπως έχει; Καλό μήνα!

Στο πηδάλιο των 3Β ο Πάρις Κασιδόκωστας!

«Η δική μου Ωραία Ελένη είναι τρισυπόστατη. Είναι τα 3Β». Αυτό εξομολογήθηκε σε στενό φίλο του ο Πάρις Κασιδόκωστας, εξηγώντας την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης». Όχι γιατί τον τρώει το σαράκι της προβολής (αυτή την έχει εξασφαλισμένη έτσι κι αλλιώς), αλλά γιατί φιλοδοξεί να μετατρέψει τα 3Β στην πιο ασφαλή περιοχή του κόσμου.

Δύο είναι τα μέσα για να πετύχει το στόχο του: (1) ηλεκτροφωτισμός όλων των δρόμων και (2) αξιόμαχη ιδιωτική αστυνομία που θα εκτελεί χρέη σεκιούριτι και θα αποτελείται, σε πρώτη φάση, από 1.5000 άτομα που θα περάσουν από ειδική εκπαίδευση την οποία θα χρηματοδοτήσει ο ίδιος. Εδώ όμως σταματά η προσωπική οικονομική του συμβολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασιδόκωστας έχει εξασφαλίσει την οικονομική στήριξη του εφοπλιστικού κόσμου για τη μισθοδοσία και τον εξοπλισμό της μεγαλύτερης (αναλογικά με τον πληθυσμό) ιδιωτικής αστυνομίας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Εκατοντάδες κάμερες ασφαλείας θα τοποθετηθούν σε νευραλγικά σημεία του δήμου ενώ εξειδικευμένοι υπάλληλοι θα παρακολουθούν τα μόνιτορ καθ’ όλο το 24ωρο.

Οι φιλοδοξίες του Πάρι Κασιδόκωστα, που θέλει να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση, δεν σταματούν εδω. Στόχος του είναι να μετατρέψει τα 3Β σε ένα ψυχαγωγικό και καλλιτεχνικό κέντρο όχι απλώς υπερτοπικής σημασίας αλλά και διεθνούς ακτινοβολίας, χωρίς όμως να πάψουν να είναι μια ήσυχη περιοχή κατοικίας. Όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Κασιδόκωστας πάντα είχε μια κλίση προς τον κόσμο του θεάματος και της σόουμπιζ. Ας μην ξεχνάμε ότι μαζί με τον Ελληνοαμερικανό παραγωγό Τέρι Ντούγκας ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής ταινιών 1821 Pictures με έδρα το Λος Αντζελες. Επίσης, μετά τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, σπούδασε Κινηματογραφική Παραγωγή στο Πανεπιστήμιο UCLA ενώ είναι και ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records, στο δυναμικό της οποίας ανήκουν όλα τα νέα ονόματα της ελληνικής μοντέρνας σκηνής.

paris

Την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τα κοινά θα δημοσιοποιήσει έμμεσα, με μια συναυλία που θα δοθεί στον Αστέρα Βουλιαγμένης όπου θα τραγουδήσει η αγαπημένη του Τάμτα, πλαισιωμένη από μεγάλα ονόματα του διεθνούς πενταγράμμου, όπως τον Χούλιο Ιγκλέσιας και την Κριστίνα Αγκιλέρα. Η είσοδος θα είναι δωρεάν με προσκλήσεις που θα παρέχονται κατά προτεραιότητα στους κατοίκους της περιοχής και στους αριστούχους μαθητές των λυκείων των 3Β. Η ημερομηνία της εκδήλωσης δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί αλλά οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και προβλέπεται να διεξαχθεί λίγες ημέρες μετά το Πάσχα.

Άρτος και θεάματα; Όχι, αλλά «ασφάλεια και θεάματα» που θα ταιριάζουν στο κοσμοπολίτικο και ευρωπαϊκό κλίμα της περιοχής μας.

Υ.Γ: Η “είδηση” δημοσιεύτηκε την 1η Απριλίου 2016 και είναι πρωταπριλιάτικη επινόηση. Καλό μήνα. Καταναλώστε και αναπαράγετε υπεύθυνα παρακαλώ.

κλειδαράς Σπανός
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement