Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βουλιαγμενη

Run the Lake και φέτος στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «Ευκλής» και η Λίμνη Βουλιαγμένης διοργανώνουν αγώνα δρόμου με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη και διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας, στους κόλπους της Βουλιαγμένης και του Καβουριού.

Σκοπός του αγώνα είναι η προσφορά σε κοινωφελείς σκοπούς ενώ θα συλλεχθούν είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν κατά την παράλληλη κοινωνική δράση «Τρέχω και Προσφέρω» (κλινοσκεπάσματα, φάρμακα, τρόφιμα και βιβλία), που θα διοργανωθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στη λίμνη Βουλιαγμένης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και περιλαμβάνει τρις διαδρομές: Αγώνα 2.000 μ. για παιδιά, αγώνα 10.000 μ. και αγώνα σκυταλοδρομίας 21.100 μ. Όλες οι διαδρομές έχουν εκκίνηση και τερματισμό το ίδιο σημείο, τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Η Λίμνη προσφέρει στους τερματίσαντες τη δυνατότητα να κολυμπήσουν δωρεάν στα ιαματικά νερά, καθώς οι ευεργετικές τους ιδιότητες και η σταθερή ζεστή θερμοκρασία τους, αποτελεί ιδανική επιλογή για την ανακούφιση από τον πόνο, τη δυσλειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος ή την αποκατάσταση από τραύματα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα παρέχεται ιατρική κάλυψη, ενώ η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής θα παρέχει υπηρεσίες ναυαγοσωστικής υποστήριξης εντός και εκτός της Λίμνης σε κάθε συμμετέχοντα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο επίσημο website της διοργάνωσης, από Τρίτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 (λαμβάνοντας νούμερο συμμετοχής με αναγραφόμενο το επώνυμο του συμμετέχοντα και αφού έχει καταβληθεί και το αντίτιμο κόστος συμμετοχής) και μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 (χωρίς αναγραφόμενο επώνυμο συμμετέχοντα).

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement