Connect with us

Hi, what are you looking for?

Παραπολιτικά

Στα …μανταλάκια το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Αστέρα

Αρκετοί αιφνιδιάστηκαν από την πρόταση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, την Τετάρτη, να υιοθετήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ψήφισμα για το νέο ΕΣΧΑΔΑ του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Είχε προηγηθεί αναλυτική παρουσίαση από τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα και τους συνεργάτες του, καθώς και εκτενής τρίωρη συζήτηση όπου τοποθετήθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και τοπικοί φορείς.

Από τη συζήτηση έγινε σαφές ότι διοίκηση και μείζων αντιπολίτευση δίνουν “πράσινο φως” στο νέο ΕΣΧΑΔΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει “λευκή επιταγή”.

Άλλωστε αυτό αποτυπώνεται και στο ίδιο το ψήφισμα που σημειώνει ότι “εφόσον τηρηθούν όλες οι περιβαλλοντικές και λοιπές ρυθμίσεις που παρουσιάστηκαν και περιέχονται στο προτεινόμενο ΕΣΧΑΔΑ, θα στηρίξει το σχέδιο αξιοποίησης”, αλλά περιέχει και την παρατήρηση ότι “πιθανή παρέκκλιση από τα ανωτέρω, θα σημαίνει την απόλυτη αντίθεση του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων της περιοχής, με όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους”.

Παρότι συνηθίζει να απαξιώνει την ιδέα των ψηφισμάτων από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος επέμεινε σε αυτή την περίπτωση και προφανώς ήξερε τι έκανε.

Η κατά πλειοψηφία υιοθέτηση του ψηφίσματος πέρασε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης ως “ναι σε όλα”:

κλειδαράς Σπανός
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement