Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Βολές Δόγκα προς Κιούκη για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

Μπορεί να βρισκόμαστε στην κορύφωση των θερινών διακοπών, όμως η πολιτική αντιπαράθεση στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανοίγεται σε νέα μέτωπα.

Αυτό έδειξε η σημερινή ανακοίνωση της Δημοτικής Βούλησης, της παράταξης του Δημοσθένη Δόγκα που βάλλει εναντίον του Δημήτρη Κιούκη, δημοτικού συμβούλου της Ανεξάρτητης Κίνησης.

Ο Δημοσθένης Δόγκας επισημαίνει ότι η εταιρεία του Δημήτρη Κιούκη έχει αναλάβει τη διαχείριση των οικοδομικών αποβλήτων από την ανακαίνιση του Αστέρα Βουλιαγμένης (κάτι που δήλωσε ο ίδιος δημοσίως στο Δημοτικό Συμβούλιο) χρησιμοποιώντας αρκετά σκληρή γλώσσα.

Η ανακοίνωση με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Ο Αστέρας, η κηπούπολη και τα μπάζα” έχει ως εξής:


Όταν η Δημοτική Βούληση ζήτησε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης θέσεις εργασίας για την τοπική κοινωνία, ως αντιστιθμιστικό όφελος για την επιβάρυνση, δεν εννοούσε φυσικά το βόλεμα των τοπικών παραγόντων!

Να όμως που αυτό συνέβη, όπως αποδεικνύει περίτρανα η περίπτωση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Πανά, Δημήτρη Κιούκη, η εταιρεία του οποίου ανέλαβε τη διαχείριση των οικοδομικών αποβλήτων από την ανακαίνιση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Ίσως εξηγείται έτσι και η σύμπνοια Κωνσταντέλλου και Πανά που στήριξαν από κοινού το ΕΣΧΑΔΑ του Αστέρα, ένα σχέδιο για κατ’ εξαίρεση δόμηση μέσα στο δάσος της χερσονήσου του Καβουρίου που αλλάζει τον ξενοδοχειακό χαρακτήρα του ακινήτου, προσθέτοντας τη χρήση της κατοικίας. Από τότε μέχρι σήμερα δημοτική αρχή και μείζων αντιπολίτευση δεν έχουν βρει μία λέξη να πουν για την προστασία του περιβάλλοντος και των αρχαιοτήτων ή για τις υποχρεώσεις των επενδυτών απέναντι στην τοπική κοινωνία.

Όμως δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε με αποστροφή την υποκρισία ορισμένων, που μιλούν για “κηπούπολη” στη Βούλα και ταυτόχρονα κερδίζουν από τα μπάζα του Αστέρα και τα μεγάλα έργα που αλλοιώνουν ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα της περιοχής μας.

Αιδώς Αργείοι!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας