Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

2o ladies run στις 22 Σεπτεμβρίου

Στις 22 Σεπτεμβρίου πρόκειται να διοργανωθεί στον πανέμορφο Λαιμό της Βουλιαγμένης, ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός. Πρόκειται για το 2ο ΑΤΗΕΝS LADIES RUN, έναν αγώνα αποκλειστικά για γυναίκες που πλέον αποτελεί θεσμό. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου. Οι δρομείς θα αγωνιστούν σε δύο αποστάσεις (5 & 10χλ).

Ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης υποστηρίζει την μοναδική αυτή διοργάνωση, που συνδυάζει την αθλητική προσπάθεια με το προσωπικό στυλ και έχει σκοπό να εμπνεύσει χιλιάδες γυναίκες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Με αφορμή τη φιλοξενία αυτού του ιδιαίτερου αθλητικού γεγονότος, ο Δήμαρχος

Σπύρος Πανάς επισημαίνει:

« Η φιλοξενία του αγώνα Ladies Run , αποτελεί πλέον θεσμό για το Δήμο Βάρης – Βούλας- Βουλιαγμένης. Είμαι περήφανος γιατί η πόλη μας έχει την ευκαιρία μέσα από αυτή τη μοναδική διοργάνωση, αφενός να προβάλλει τις ξεχωριστές ομορφιές της. Αφετέρου να προάγει τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και παράλληλα, να αναδείξει σε αυτούς τους δύσκολους καιρού, τη σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς και στήριξης σε ευγενείς κοινωφελείς σκοπούς».

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας