Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

300 παιδιά στις θερινές δραστηριότητες του Δήμου των 3Β

Ολοκληρώθηκαν οι Καλοκαιρινές Δραστηριότητες 2016 του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όπου για 6 εβδομάδες, με τρεις περιόδους, φιλοξενήθηκαν 300 παιδιά δημοτών, κατοίκων και εργαζομένων του Δήμου.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές,

βασικός στόχος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής  ήταν να περάσουν όμορφα αλλά και να απασχοληθούν εποικοδομητικά τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς ερχόμενα σε άμεση επαφή με διάφορα αθλήματα και ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες, απέκτησαν νέες εμπειρίες και βελτίωσαν τις δεξιότητές τους.

Η τελετή λήξης των «Καλοκαιρινών Δραστηριοτήτων 2016» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βουλιαγμένης παρουσία του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του Αντιπροέδρου του ΟΑΠΠΑ Γιάννη Αγαλιώτη.

oappa_camp_3

Κατά την τελετή λήξης, τα παιδιά παρουσίασαν μουσικοχορευτικές παραστάσεις, με την πολύτιμη βοήθεια της προπονήτριας Ενόργανης Γυμναστικής κ. Κατερίνας Κεραμιδά ενώ απονεμήθηκαν στα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα.

Ο ΟΑΠΠΑ ευχαρίστησε θερμά τον Σκακιστικό Όμιλο “Λεύκιππος”, τον Αθλητικό Σύλλογο Οκινάουα Καράτε «Λεύκαρος» και τον Δημοτικό Σύμβουλο, Κώστα Πασακυριάκο για τις πολύτιμες υπηρεσίες και βοήθεια που προσέφεραν αφιλοκερδώς στο πρόγραμμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας