Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Τέσσερις προεκλογικές συγκεντρώσεις σε μια μέρα στα 3Β

Πολιτικός πυρετός σήμερα Τετάρτη 14 Μαΐου στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καθώς είναι προγραμματισμένες παράλληλα οι περισσότερες προεκλογικές συγκεντρώσεις. Μέρα με υπερωρίες για τους δημοσιογράφους και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και μέρα διλημμάτων για τους δημότες που έχουν πολλές επιλογές.

Συγκεκριμένα, στη Βουλιαγμένη, στην πλατεία του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο σημερινός δήμαρχος των 3Β και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης, Σπύρος Πανάς, στις 8 μ.μ.

Στη Βούλα, την κεντρική του ομιλία θα κάνει ο επικεφαλής του Κύματος Ενωμένων Πολιτών, Δημήτρης Δαβάκης, στις 8 μ.μ. στο πάρκινγκ απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη.

Στη Βάρη, στην πλατεία Δήμα, μπροστά από το εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Βούλησης, θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος, Δημοσθένης Δόγκας, επίσης στις 8 μ.μ.

Τέλος, λίγο νωρίτερα, στη Βούλα στις 7 μ.μ. στο θεατράκι της πλατείας δίπλα από την Πνευματική Εστία Βούλας (οδός Αγίου Ιωάννη) έχει συγκέντρωση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ομιλητές τους Λεωνίδα Βατικιώτη, Κώστα τουλγαρίδη και Γιάννη Σηφακάκη.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας