Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Συνάντηση 5 δημάρχων στη Βούλα για το παραλιακό μέτωπο

Συνάντηση γνωριμίας και πρώτης ανταλλαγής απόψεων θα έχουν σήμερα στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, οι πέντε δήμαρχοι των παραλιακών δήμων.

Με πρωτοβουλία του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, θα βρεθούν στο γραφείο δημάρχου στη Βούλα οι δήμαρχοι Σαρωνικού – Γιώργος Σοφρώνης, ΒΒΒ – Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Γλυφάδας – Γιώργος Παπανικολάου, Ελληνικού & Αργυρούπουλης – Γιάννης Κωνσταντάτος, Αλίμου – Ανδρέας Κονδύλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της πρώτης “διερευνητικής συζήτησης”, είναι το παραλιακό μέτωπο και η ανίχνευση κοινών τόπων.

Από την πλευρά της νέας διοίκησης του δήμου των 3Β, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναμένεται να αναπτύξει την πάγια (και προεκλογική) θέση του για μια “ανάπτυξη με όρια και όρους” που θα σέβεται τ αφυσικά προτερήματα της περιοχής και θα δίνει έμφαση στην ανταποδοτικότητα.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός, ότι η ομάδα αυτή των δημάρχων αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά στην αυτοδιοίκηση. Από τους πέντε δημάρχους, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στα 47 του σήμερα, θα είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας