5ο Run The Lake στη Λίμνη Βουλιαγμένης για έναν καλό σκοπό

5ο Run The Lake στη Λίμνη Βουλιαγμένης για έναν καλό σκοπό

Αγώνας προσφοράς και αλληλεγγύης για όλους σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Ευρώπης είναι και φέτος το Run The Lake, ένας θεσμός του μαζικού αθλητισμού που μαγνητίζει εκατοντάδες πολίτες του Λεκανοπεδίου.

Το φετινό ραντεβού είναι για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη Βουλιαγμένης και διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας.

tspg

Αυτή τη χρονιά ο αγώνας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού τα έσοδά του θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη μέρους των νοσηλίων του Πρωταθλητή Μαραθωνίου Δρόμου και βασικού συντελεστή του Run the Lake, Κυριάκου Λαζαρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον Ιούνιο του 2016.

Διοργανωτές είναι ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η Λίμνη Βουλιαγμένης και ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων «Ευκλής», ενώ ο αγώνας δρόμου υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

t-shirtback

Στις 09.00 θα ξεκινήσει ο αγώνας 2 χιλιομέτρων για παιδιά, με δωρεάν συμμετοχή.

  • Η διαδρομή των 2.000 μ. για παιδιά ξεκινά από τη Λίμνη με πορεία αμέσως δεξιά επί της Ποσειδώνος και στα 800 μέτρα αριστερά προς Λαιμό. Στα 200 μέτρα (Ωκεανίδα) οι μικροί δρομείς θα κάνουν αναστροφή και θα επιστρέψουν για να τερματίσουν στην είσοδο της Λίμνης.

Στις 09.30 θα ξεκινήσει ο αγώνας 10.000 μ. για ενήλικες. Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ και θα καταβάλλεται στο Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής “Ευκλής”.

  • Η διαδρομή των 10.000 μέτρων θα ξεκινήσει μέσα από τη Λίμνη Βουλιαγμένης και θα ακολουθήσει πορεία αμέσως δεξιά επί της Ποσειδώνος. Σε 800 μέτρα οι δρομείς θα στρίψουν αριστερά προς Λαιμό και αμέσως δεξιά προς Καβούρι, θα διασχίσουν περιμετρικά την παραλία Καβουριού, κατόπιν θα κινηθούν με κατεύθυνση προς τον Αστέρα μέχρι το ακρωτήρι του Λαιμού όπου θα κάνουν αναστροφή για να επιστρέψουν και να τερματίσουν στη Λίμνη.

Πληροφορίες και εγγραφές εδώ.