Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

5 θετικά σε 476 rapid test το αποτέλεσμα των ελέγχων για Covid-19 σε Βούλα και Βάρη

Χαμηλότερο ποσοστό από τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας εντόπισε ο δειγματοληπτικός έλεγχος του ΕΟΔΥ στην περιοχή στις 25 Ιανουαρίου

Με ικανοποιητική προσέλευση ολοκληρώθηκε η διαδικασία των τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid-19 (Rapid Test) που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε δύο σημεία της πόλης. Εξετάστηκαν συνολικά 476 συμπολίτες μας και εντοπίστηκαν μόλις 5 θετικά αποτελέσματα, ποσοστό που θεωρείται χαμηλό σε σχέση με τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας.

Συγκεκριμένα: Στο ελεύθερο πάρκινγκ στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εξετάστηκαν 316 άτομα και εντοπίστηκαν 4 θετικά δείγματα ενώ στην Πλατεία Δήμα της Δ.Ε. Βάρης εξετάστηκαν 170 άτομα και εντοπίστηκε μόλις 1 θετικό δείγμα.

Σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, η διαδικασία θα επαναληφθεί στην πόλη μας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τεστ για κορονοϊό σε οδηγούς στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα:

Είναι πολύ ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα των test που διεξάγονται στην πόλη μας από τον ΕΟΔΥ, από τις δομές υγείας που λειτουργούν στην πόλη αλλά και από τα συμβεβλημένα εργαστήρια που συνεργάζονται με το Δήμο και πραγματοποιούν μοριακά τεστ όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σε καμία περίπτωση όμως οι χαμηλοί δείκτες δεν πρέπει να μας οδηγήσουν σε εφησυχασμό γιατί ο κίνδυνος εξακολουθεί και ελλοχεύει. Πρέπει όλοι μπαίνοντας στην τελική ευθεία της πανδημίας να εξακολουθήσουμε να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα και σεβασμό για τον συνάνθρωπό μας.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε rapid test στην πλατεία Δήμα της Βάρης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας