5 (μέχρι στιγμής) υποψήφιοι Συμπαραστάτες στα 3Β

5 (μέχρι στιγμής) υποψήφιοι Συμπαραστάτες στα 3Β

Ονόματα έκπληξη περιλαμβάνει η λίστα με τους υποψηφίους για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

Η εν λόγω συνεδρίαση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 7 μ.μ. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Για το λόγο αυτόν, ο παρακάτω κατάλογος δεν είναι οριστικός.

tspg

Πρώτος κατέθεσε επίσημα υποψηφιότητα ο δικηγόρος Χρήστος Πετράκος, μετά από πρόταση της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Την πρόθεσή του να είναι παρών στην ψηφοφορία και να διεκδικήσει την ψήφοτων δημοτικών συμβούλων έχει εκφράσει ο συνταξιούχος φιλόλογος και αρχαιολόγος, εμπειρογνώμων του Δήμου σε θέματα αρχαιοτήτων, Χρήστος Διονυσόπουλος.

Επίσης, η δικηγόρος Τίνα Κουτρουβίδη θέτει υποψηφιότητα για τη θέση.

Επισήμως κατέθεσε τον φάκελό του και ο οικονομολόγος Μιχάλης Στεφανίδης.

Τέλος, την ψήφο των πρώην συναδέλφων του θα ζητήσει και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ, Γιάννης Νιτερόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Κυριακή θα συνεδριάσει η ολομέλεια της παράταξης “Πόλη για να ζεις” υπό τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για να λάβει σχετικές αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Συμπαραστάτης αναδεικνύεται με ενισχυμένη πλειοψηφία 2/3 εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι που μεταφράζεται στα 3Β σε 22 ψήφους. Η πλειοψηφούσα παράταξη διαθέτει 20 ψήφους και 13 η αντιπολίτευση.