Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βουλιαγμενη

Θλίψη και οργή για τον άδικο θάνατο του Ελίς στη Βουλιαγμένη

Λεπτομέρειες για ένα πραγματικά τραγικό συμβάν στη Βουλιαγμένη στις 11 Ιουνίου έγιναν γνωστές.

Ο 29χρονος Ελίς Λάζαϊ, εργαζόμενος στην ταβέρνα Λουιζίδης, έπεσε νεκρός το απόγευμα εκείνης της Πέμπτης στην οδό Ιάσονος από τις ρόδες ενός οδηγού αυτοκινήτου που παραβίασε το στοπ και αμέσως μετά εγκατέλειψε εγκληματικά το σημείο του ατυχήματος.

Κάμερες ασφαλείας παρακείμενων επιχειρήσεων κατέγραψαν το τραγικό συμβάν και οι άνδρες της Τροχαίας έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του ηλικιωμένου οδηγού από τη Βουλιαγμένη που κατεβαίνοντας την οδό Ορφέως δεν σταμάτησε, παρασέρνοντας στο θάνατο τον άτυχο νεαρό που οδηγούσε παπάκι. Πήγαινε για τελευταία φορά να πιάσει δουλειά. Το ασθενοφόρο καθυστέρησε πάνω από 40 λεπτά σύμφωνα με τους μάρτυρες του συμβάντος και ο άτυχος οδηγός ξεψύχησε στην άσφαλτο, βάφοντάς την με το αίμα του.

Ο Ελίς περιγράφεται από θαμώνες του Λουιζίδη σαν “ένας άγγελος”, ένα ευγενικό και πρόσχαρο παιδί που άφησε πίσω του την 24χρονη γυναίκα του έγκυο να περιμένει σε λίγους μήνες το παιδί τους. Από το μεροκάματό του ζούσε την οικογένειά του, την αδερφή του αλλά και τους ανήμπορους γονείς του που άφησε στην Αλβανία. Εκεί ετάφη στις 16 Ιουνίου.

Μέσα στη θλίψη τους οι άνθρωποι του άτυχου νεαρού είδαν να δημοσιεύεται ένα άρθρο υπεράσπισης του ασυνείδητου οδηγού. “Αυτός έφυγε, τουλάχιστον ο κόσμος να μάθει την αλήθεια, τον άφησε τραυματισμένο να πεθαίνει και έφυγε για να γλιτώσει”, αναφέρει με μια βουβή οργή η σύζυγος του Ελίς.

Τον λόγο φυσικά έχει πλέον η δικαιοσύνη που θα κρίνει το ποινικό και αστικό μέρος αυτής της θλιβερής ιστορίας, καταλογίζοντας τις ευθύνες.

(Φωτογραφία: zougla.gr)

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement