Σπαραγμός για την αυτοκτονία της 15χρονης μαθήτριας

Σπαραγμός για την αυτοκτονία της 15χρονης μαθήτριας

Συγκλονισμένο είναι όλο το Παλαιό Φάληρο, μετά την είδηση πως 15χρονη μαθήτρια έδωσε τέλος στη ζωή της.

Η μαθήτρια της 3ης τάξης Γυμνασίου, έπεσε στον ακάλυπτο από τον πέμπτο όροφο του σπιτιού της την Τετάρτη το μεσημέρι. Η ανήλικη ήταν μόνη στο σπίτι, αλλά λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της, είχε ενημερώσει για την πρόθεσή της, στέλνοντας μήνυμα σε κάποιες συμμαθήτριές της.

Οι φίλες της ειδοποίησαν αμέσως τη μητέρα του κοριτσιού η οποία ήταν στην εργασία της. Η τραγική μητέρα έφυγε εσπευσμένα από τη δουλειά και προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κόρη της προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Ωστόσο, όταν έφτασε σπίτι, ήταν πλέον αργά. Την υπόθεση έχει αναλάβει να ερευνήσει η αστυνομία.

Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές-συμμαθήτριες και οι φίλες-φίλοι του κοριτσιού από το τραγικό συμβάν την αποχαιρέτισαν με το δικό τους τρόπο με συγκινητικά μηνύματα στο facebook:

«Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου», «Δε θα σε ξεχάσω ποτέ», «Μα γιατί τόσο… άδικα. Καλό παράδεισο κοριτσάρα μου», είναι μερικά από τελευταία αντίο στην μελαχρινή κοπέλα.

proto

Σε ευχαριστώ για το χρόνο που μοιραστήκαμε

«Γλυκιά μου, έχω συγκλονιστεί από την απόφαση που πήρες. Σου το είπα κι από κοντά ότι είσαι εξαιρετικό κορίτσι. Χάζευα τις φωτογραφίες μας από το καλοκαίρι κι ένιωσα όπως ακριβώς ένιωθα όταν σε είχαμε κοντά μας! Σε ευχαριστώ για το χρόνο που μοιράστηκες μαζί μας! Ελπίζω να ησύχασες από ότι σε βασάνιζε! Σου στέλνω το πιο γλυκό μου φιλί για αποχαιρετισμό αλλά χωρίς να θέλω να σε κρίνω. Πολυ νωρίς μου φαίνεται ρε γαμώτο!».

suicide