Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Αγορά ρυμοτομούμενων ακινήτων στη Βούλα αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Δύο ακίνητα στη Βούλα συνολικού εμβαδού 761 τετραγωνικών σκοπεύει να εξαγοράσει από τους ιδιοκτήτες τους ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Την απόφαση θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στις 7 μ.μ.

Σήμερα τα ακίνητα αυτά, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Γράμμου, Ίριδος, Παγκάλου και Διγενή και γειτνιάζουν με το Νηπιαγωγείο της περιοχής είναι δεσμευμένα, όμως άποψη της διοίκησης Κωνσταντέλλου είναι να προχωρήσει ο Δήμος στην απευθείας εξαγορά τους.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης έχει ως εξής:

1. Ορθή επανάληψη της 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2017 του Ο.Α.Π.Π.Α.

2. Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2017 του Ο.Α.Π.Π.Α.

3. Έγκριση δωρεάς δυο οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας.

4. Τελική αποδοχή των οριστικών μελετών με τίτλο “Νέος Παιδικός Σταθμός Βούλας”.

5. Απευθείας εξαγορά απο τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ρυμοτομούμενου τμήματος στην συμβολή των οδών Γράμμου,Ίριδος, Παγκάλου και Διγενή μεταξύ των Ο.Τ. 2,4,182,184 και 185 της Δ.Ε. Βούλας για διάνοιξη οδών και διαμόρφωση κοινοχρήστου χώρου.

6. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό τιμών οστεοφυλακίου και οστεοθυρίδων για το κοιμητήριο της Δ.Ε Βάρης.

7. Απευθείας ανάθεση για τη συγκρότηση-επέκταση και αναβάθμιση των λογισμικών προγραμμάτων του Δήμου.

8. Έγκριση της μελέτης με τίτλο “Μελέτη εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης της Περιφέρειας Αττικής για τον κόμβο επί της οδού Καλύμνου και Μεγ. Βασιλείου στη Δ.Ε. Βούλας”.

9. Λήψη απόφασης επί της μελέτης λήψης μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας για την κατασκευή του έργου: “Υλοποίηση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων”.

10. Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της μελέτης (Α΄ φάση – Προκαταρκτική Πρόταση) με τίτλο: “Μελέτη Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων σχολείων και Παιδικών Χαρών”

11. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού και τρόπου εκτέλεσης της μελέτης με τίτλο ¨Μελέτη Απορροής Ομβρίων Υδάτων περιοχής υπολοίπου Ασυρμάτου, ΠΕ4.

12. Λήψη απόφασης για επέκταση της γραμμής Α1 (Βούλα-Πειραιάς) στη Βάρκιζα μέσω Βάρης.

13. Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα της εργασίας με τίτλο “Συντήρηση Οργάνων Παιδικών Χαρών” και παράταση του χρόνου εκτέλεσης της.

14. Παράταση σύμβασης που αφορά την “Οργάνωση Συστήματος Προδιαλογής των Οργανικών Αποβλήτων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης”.

15. Έγκριση τροποποίησης της υψομετρικής μελέτης τμήματος της οδού Αργυροκάστρου στην συμβολή της με την οδό Κορυτσάς στην Δ.Ε. Βούλας.

16. Αντικατάσταση μέλους (δημότη) του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία “Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (άρθρο 240-π1).

17. Αποδοχή των όρων της απόφασης ένταξης της Πράξης με τίτλο: “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης” με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002708 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αττική 2014-2020”.

18. Έγκριση συστέγασης “Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης” με την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού.

19. Ψήφιση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

20. Ίδρυση 5ου 6/θέσιου ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

21. Προαγωγή του Ειδικού Σχολείου ΠΙΚΠΑ Βούλας από 3/θεσιο σε 4/θέσιο.

22. Έγκριση α) εξωσχολικών επισκέψεων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών σε θέατρα, μουσεία και β) χορήγηση αίθουσας για δραστηριότητα χορογραφίας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας.

23. Έγκριση όρων μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Σωματείου “SAFE WATER SPORTS”

24. Έγκριση δαπάνης τοποθέτησης νέας παροχής ΔΕΗ στην διασταύρωση των οδών Βασ. Κων/νου και Ποσειδώνος στην Βάρκιζα.

25. Καθορισμός αμοιβής Δικηγορικού Γραφείου “Κιτσαράς – Σφήκας – Τσαντίνης και Συνεργάτες” κατ΄ άρθρο 283 παρ. 3 του ν.3463/2006.

26. Καθορισμός αμοιβής Δικηγόρου κατ΄ άρθρο 281 παρ. 3 του ν.3463/2006 σχετικά με την υποβολή Ανεραίσεως (Λατομείο).

27. Λήψη απόφασης περί υπαγωγής ρύθμισης οφειλών στο Ν.4483/2017 της εταιρείας ΑΚΤΗ Β. ΚΑΡΒΟΥΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

28. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσού εις βάρος της κας Δεμέτη Αικατερίνης.

29. Επιστροφή ποσού 99,95 € προς την κα Αλβανίδου Ελισάβετ.

30. Εξέταση αιτήματος με αριθ. πρωτ. 40269/6.10.2017 της εταιρείας “ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” για μείωση μισθώματος περιόδου από 6-11-2017 έως 5-11-2018.

31. Επανεξέταση της υπ΄ αρ. 432/2017 απόφασης του Δ.Σ. που αφορά έγκριση κοπής δένδρων (βραχυχίτωνες) στο πεζοδρόμιο επί της οδού Αντιοχείας 30 στην Δ.Ε. Βούλας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας