Σύλλογο αιμοδοτών δημιουργεί ο Πρωτέας Βούλας

Σύλλογο αιμοδοτών δημιουργεί ο Πρωτέας Βούλας

Το Σάββατο στις 14 Φεβρουαρίου 2015, 10 π.μ. – 1 μ.μ.,  δίνει ραντεβού ο Πρωτέας Βούλας στο ιατρείο του κλειστού γηπέδου “Γ. Γεννηματάς” για την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει. 

Ο ομάδα της Βούλας αποφάσισε να δημιουργήσει έναν Σύλλογο αιμοδοσίας για τους αθλητές όλων των τμημάτων και τους πρώτου βαθμού συγγενείς τους.

Η αιμοδοσία θα γίνεται δύο φορές το έτος στο ιατρείο του Κλειστού “Γ. Γεννηματάς”.

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Ο Πρωτέας Βούλας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ενδιαφέρεται όχι μόνο για το αθλητικό πνεύμα και την υγιή άμιλλα των αθλητών του, αλλά και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ τους, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση της οικογένειας.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της αλληλεγγύης, αποφασίσαμε με αρωγό το Ασκληπιείο Βούλας να δημιουργήσουμε έναν Σύλλογο αιμοδοσίας για τους αθλητές όλων των τμημάτων μας και τους πρώτου βαθμού συγγενείς τους.

Εξάλλου η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Δώστε 10′ λεπτά από τη ζωή σας για να συμβάλλετε σε αυτή την προσπάθεια του Πρωτέα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία ή τους εφόρους του συλλόγου και να συμπληρώνουν το έντυπο συμμετοχής.