Αντιμετωπίστε τις αιμορροΐδες στο σπίτι και πείτε «αντίο» στο πρόβλημά σας

Όσοι υποφέρουν από αιμορροΐδες γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητά τους. Στην προσπάθειά σας να αντιμετωπίσετε αυτήν τη μόνιμη ενόχληση και πριν το πρόβλημα γίνει πιο σοβαρό, λύστε το.

Πώς; Keep reading…

Ύδωρ το εκλεκτό!

Η επίδραση του ζεστού-χλιαρού νερού καταπραΰνει τις αιμορροΐδες και μετά από λίγα λεπτά εφαρμογής του στην πάσχουσα περιοχή, η αίσθηση είναι πολύ ανακουφιστική. Μην χρησιμοποιήσετε πολύ ζεστό νερό, παρά μόνο χλιαρό προς ζεστό.

Εκτός από το ανακουφιστικό ντουζ το ζεστό νερό γίνεται ο καλύτερος βοηθός αν το πιείτε και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες, έως και πάνω από 8 ποτήρια ημερησίως. Προτιμήστε το αντί για δεύτερο καφέ, θα λειτουργήσει ευεργετικά στο έντερό σας.

Μη συνταγογραφούμενα σκευάσματα

Αν το πρόβλημα είναι ήπιο για την ώρα, η αντιμετώπισή του γίνεται στο σπίτι, εύκολα και γρήγορα. Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure θα βρείτε κρέμες, αλοιφές και ειδικές φόρμουλες για τις αιμορροΐδες που μπορούν όχι μόνο να σας βοηθήσουν αλλά να δώσουν και οριστική λύση στην φλεγμονή που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.

Τι προτείνει το i-cure;

Αλοιφή FitoroiD της Aboca για εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες που αποσυμφορεί πόνο, φαγούρα και καύσο.

Κρέμα Rectanal Aid της Frezyderm με φυτικά εκχυλίσματα που επουλώνει και ανακουφίζει.

Αυξήστε την ποσότητα φυτικών ινών

Η καλή λειτουργία του εντέρου είναι συνδεδεμένη με πολλές παθήσεις. Μία από αυτές είναι οι αιμορροΐδες. Εντάξτε στην διατροφή σας τα φρούτα και τα λαχανικά για να αποκλείσετε το ενδεχόμενο δυσκοιλιότητας που θα επιδεινώσει το πρόβλημα.

Γυμναστείτε!

Οι ειδικοί απαντούν ότι η άσκηση κάνει τα δύσκολα συμπτώματα των αιμορροΐδων να σας εγκαταλείψουν. Αποφύγετε τα βάρη και διαλέξτε έναν ήπιο τρόπο εκγύμνασης. Γρήγορα θα δείτε διαφορά.

Μην αναβάλλετε την επίσκεψή σας στο μπάνιο

Δώστε προτεραιότητα στη σωστή λειτουργία του οργανισμού σας και πηγαίνετε στην τουαλέτα τη σωστή στιγμή, ειδικά όταν τα «αγγειακά μαξιλαράκια διογκώνονται.

Η αιμορροϊδοπάθεια πλήττει πάνω από το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού, χωρίς να κάνει διαχωρισμούς στα δύο φύλα. Αν την αντιμετωπίσετε σε αρχικό στάδιο τα αποτελέσματα θα είναι θαυματουργά!