Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Στις ακαδημίες του Κυανού Αστέρα Βάρης ο Γεωργάτος junior

Ότι στον Αστέρα Βάρης η καλή δουλειά ξεκινά από τις υποδομές φαίνεται από τη σύνθεση της πρώτης του ομάδας, που φέτος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία και στο Κύπελλο Ελλάδος και περιλαμβάνει αθλητές που προέρχονται από τη μεγάλη του οικογένεια.

Ωστόσο, ένα ακόμη γεγονός ήρθε να πιστοποιήσει ότι η ομάδα της Βάρης ξεχωρίζει στην ευρύτερη περιοχή.

Κι αυτό δεν ήταν άλλο από την επιλογή που έκανε ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Γεωργάτος, που σήμερα κατέχει τη θέση του αναπτυξιακού συντονιστή στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Εθνικής, να ενταχθεί ο γιος του στο δυναμικό του Αστέρα Βάρης.

Επίσκεψη του Γρηγόρη Γεωργάτου στις εγκαταστάσεις της Βάρης στις 27 Αυγούστου, όπου παρακολούθησε την προπόνηση των τμημάτων Κ18 και Κ16. Στη φωτογραφία με τον αντιπρόεδρο του Αστέρα και υπεύθυνο των ακαδημιών, Ανδρέα Αντάρτη.

Στις άρτιες εγκαταστάσεις του γηπέδου “Κωνσταντίνος Μπαγλατζής” το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και η μακρόχρονη εμπειρία της ομάδας που ξεκινά με την ίδρυση της το 1964, έχει ως στόχους:

  • Την διαπαιδαγώγηση και την ψυχαγωγία των νέων μέσα απο την οργανωμένη άθληση
  • Την καλλιέργεια της αγωνιστικότητας, της αυτοπεποίθησης, της πειθαρχίας και του σεβασμού σε αρχές και κανόνες μέσα απο την συμμετοχή στο παιχνίδι και κάτω από την καθοδήγηση προπονητών-παιδαγωγών.
  • Την ανεύρεση και ανάδειξη ταλέντων και την ολοκλήρωση τους ως ποδοσφαιριστές μέσα απο την επιστημονική δομή διδασκαλίας και ελέγχου που ακολουθείται.

“Προσπάθεια της ομάδας μας είναι να στηρίζεται σε αθλητές που προέρχονται από την Ακαδημία όπου φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας 5-17 ετών για τα οποία κρίνεται δεσπόζουσα και πολυσήμαντη, η καθοδήγηση από ειδικούς προπονητές – παιδαγωγούς που έχουν τις γνώσεις να δώσουν έμφαση τόσο στην τεχνική κατάρτιση όσο και στον χαρακτήρα, τον ψυχισμό και την διαμόρφωση της προσωπικότητας του νεαρού αθλητή”, επισημαίνουν τα στελέχη του Αστέρα Βάρης.

Τα τμήματα των ακαδημιών είναι τα ακόλουθα:

  • Κ18 (2003 – 2004) με προπονητή τον κ. ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΦΩΤΗ
  • Κ16 (2005 – 2006) με προπονητή τον κ. ΚΑΒΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟ
  • Κ14 (2007 – 2008) με προπονητή τον κ. ΤΟΥΛΓΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟ
  • Κ12 (2009 – 2010) με προπονητή τον κ. ΤΟΥΛΓΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟ και ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΦΩΤΗ
  • Κ10 (2011 – 2012) με προπονητή τον κ. ΛΑNΤΖΙΔΗ ΣΠΥΡΟ
  • Κ08 (2013 – 2014) με προπονητή τον κ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΙΧΑΛΗ
  • Κ06 (2015 – 2016) με προπονητή τον κ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΙΧΑΛΗ

Πληροφορίες:
Δευτέρα – Παρασκευή 5-9 μ.μ. στα τηλ. 210 9655063 και 6947 597 570 (Μαρία Μακρή)

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement