Connect with us

Hi, what are you looking for?

Γλυφαδα

Άκης Κορωνάκης: Από το Graffiti στον καμβά

Είναι μόλις 17 ετών, κι όμως έχει ήδη διανύσει μια αξιόλογη “διαδρομή στο χρώμα” και ετοιμάζει την πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής.

Ο Άκης Κορωνάκης, μαθητής της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και κάτοικος των νοτίων προαστίων προετοιμάζεται για τις σπουδές του όμως ποτέ δεν άφησε την αγάπη του για την τέχνη, που ξεκίνησε να εξωτερικεύεται με Graffiti και εξελίχθηκε σε ζωγραφική σε καμβά.

Τα εγκαίνια της έκθεσής του με τίτλο “Διαδρομή στο χρώμα” θα γίνουν στο Παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 , από 11 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Αναφέρει ο νεαρός καλλιτέχνης Ευστάθιος ( Άκης ) – Άρης Κορωνάκης – Rohlf:

“Οραματίζομαι μέσα από τα έργα μου και μέσα από την τέχνη μου να δώσω μηνύματα αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μου, προσφέροντας ταυτόχρονα περισσότερο χρώμα, περισσότερη χαρά και πολύ αγάπη στην καθημερινότητα όλων μας. Μου είναι εξαιρετικά σημαντικό να εκφράζω τα συναισθήματά μου και να τα μοιράζομαι με τους συνανθρώπους μου – ιδιαίτερα στις μέρες μας – σε έναν κόσμο , που δυστυχώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας αφαιρέσει την σκέψη και το συναίσθημα. Η τέχνη για εμένα είναι μέσο έκφρασης του εσωτερικού μου κόσμου με πολύχρωμους συνδυασμούς και χρώματα. Η δημιουργία με βοηθάει να ξεχνώ τα προβλήματα και την ρουτίνα της καθημερινότητάς μας”.

 

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement