Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Ανεξάρτητη Κίνηση: Συμφέροντα φανερώνει η συμφωνία Πανταζή – Κωνσταντέλλου

Με πολύ δριμύ τρόπο σχολίασε η Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τη χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Λευτέρη Πανταζή με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Η παράταξη του Δημάρχου, Σπύρου Πανά, σχολιάζει ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα του καλλιτέχνη στην περιοχή μας και η ταύτισή του με την παράταξη “Πόλη για να ζεις” δείχνει ότι “τα κοινά οράματα που έχουν για την πόλη μας, είναι το εξής ένα: η παράδοση και εκμετάλλευση των παραλιών μας από επιχειρηματικά συμφέροντα“.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, “οι πολίτες της Βούλας, της Βουλιαγμένης και της Βάρης πλέον γνωρίζουν πως κάθε ψήφος στην παράταξη Κωνσταντέλλου, ισοδυναμεί με άνευ όρων παράδοση στις δυνάμεις εκείνες που επιχειρούν να μετατρέψουν την πόλη μας από τόπο κατοικίας, σε Λας Βέγκας“. Η Ανεξάρτητη Κίνηση, τέλος, επαλαμβάνει τη δέσμευσή της για απόδοση του παραλιακού μετώπου στο δήμο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, «οι μάσκες πέφτουν» κι αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις της παράταξης Κωνσταντέλλου.

Η ανακοίνωση της προσχώρησης του κ. Λευτέρη Πανταζή στην παράταξη του κ. Κωνσταντέλλου, σε συνδυασμό με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που ο γνωστός καλλιτέχνης αναπτύσσει στα όρια της πόλης μας, αποκαλύπτει ότι τα κοινά οράματα που έχουν για την πόλη μας, είναι το εξής ένα: η παράδοση και εκμετάλλευση των παραλιών μας από επιχειρηματικά συμφέροντα. Η αλλοίωση του οικιστικού χαρακτήρα του προαστίου μας και η προώθηση μιας άναρχης, χωρίς κανόνες εμπορικής ανάπτυξης, με επίκεντρο το παραλιακό μας μέτωπο.

Οι πολίτες της Βούλας, της Βουλιαγμένης και της Βάρης πλέον γνωρίζουν πως κάθε ψήφος στην παράταξη Κωνσταντέλλου, ισοδυναμεί με άνευ όρων παράδοση στις δυνάμεις εκείνες που επιχειρούν να μετατρέψουν την πόλη μας από τόπο κατοικίας , σε Λας Βέγκας.

Ψήφο στην παράταξη Κωνσταντέλλου δίνουν πλέον μόνον όσοι επιθυμούν να περάσει ο έλεγχος των παραλιών μας σε φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες που στόχο έχουν να τις εκμεταλλευθούν, χωρίς κανένα όφελος για την πόλη και τους πολίτες.

Η παράταξη Α.ΚΙ.Β.Β.Β. και ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς δεσμεύεται πως θα διεκδικήσει το δικαίωμα να περάσει στον έλεγχο του Δήμου το παραλιακό μέτωπο όλης της πόλης, ώστε να αποδοθεί ελεύθερο και χωρίς κανέναν περιορισμό στους κατοίκους του Δήμου.
Δεσμευόμαστε ότι για την παράταξη μας πρώτη προτεραιότητα είναι η προστασία της οικιστικής φυσιογνωμίας και της μοναδικής ομορφιάς του προαστίου μας, κι όχι η διευκόλυνση ανάπτυξης αμφιβόλου ποιότητας επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην περιοχή μας .

 

 

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας